DonWernerDK's blog
18-04-2007 - 12:41

Links, links, links...


Jeg køber en del dvd'er hver måned og mange af dem, erhverver jeg mig via nettet, så her får I en lille liste, med en kort beskrivelse, over de steder hvor jeg handler mest:

Play.com - Et kæmpe engelsk firma (dog shipper de fra Jersey), som sælger alverdens ting og sager, herunder dvd'er. Er forholdsvis billige og så er der fri levering world wide. Da firmaet ligger udenfor EU's grænser er der risiko for told, omend den er lille. Har endnu aldrig fået en pakke taget i tolden derfra.

Secondspin.com - Amerikansk firma (så vidt jeg ved) som sælger billige brugte dvd'er. De leveres i ny indpakning og er altid i glimrende stand. Har ofte kampagner, hvor de gi'r helt op til 25% rabat. Har handlet der mange gange, men er endnu aldrig blevet pålagt told, selvom risikoen forelægger.

hmv.co.uk - Engelsk firma som tit har mange gode tilbud og billig forsendelse. Ingen risiko for told.

choicesuk.com - Endnu et engelsk firma. Har mange billige dvd'er. Ingen risiko for told.

amazon.com - Amerikansk firma som sælger stort set alt. Der er mange penge at sparer ved at handle hos dem. Desværre skal man dog påregne told (som er ca. 25% af købsværdien), da næsten alle forsendelser fra dette sted bliver åbnet af toldvæsenet. Alternativt kan man bruge amazon.co.uk, hvor der ingen risiko for told er, men tilgengæld er priserne så også noget højere.

cdwow.com - Stort engelsk firma som sælger, cd'er, dvd'er, bøger etc. Har tit kampagner hvor de gi'r små rabatter. Ingen risiko for told.

Play-asia.com - Asiatisk firma som sælger både dvd'er, spil og andet elektronik. De er ikke specielt billige med dvd'er, men på spil er der mange penge at sparer. Eftersom firmaet ligger udenfor EU's grænser er der risiko for told, omend den er forholdsvis lille. Har handlet der adskillige gange og er endnu aldrig blevet pålagt told.

dvdoo.dk - Et dansk firma der primært sælger dvd'er. Har mange gode tilbud, samt hurtig og billlig levering.

dvdpricecheck.co.uk - En glimrende engelsk søgemaskine der gi'r et godt overblik over, hvor du billigst finde dine dvd'er, når du handlet på nettet.

dvdpriser.dk - En dansk søgemaskine der gi'r dig et overblik over hvor du finder de billigste dvd'er indenfor landets grænser.

Det var en lille samling af de links som jeg oftest benytter, når jeg handler på nettet. Håber I kunne bruge dem til noget...

                                    
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her