Descenter 1976's blog
26-05-2012 - 02:48

Minecraft update

4J Studio (der laver Mojangs Minecraft på Xbox)
er ved at lave de næste par update.

Først går de efter beta version 1.7.3
hvislket  betyder at vi får Pistens, og kan der afsløre at dette nok er Minecrafts sjoveste "blok" med flest muligheder. Denne patch betyder også mere clay (ler) til vores verden. Og Shears (saks) til at klippe uld & blade.

Derfra går de til beta version 1.8.2
hvilket er en opdatering med mange nye og store ting.
(Denne beskriver jeg mere om senere) 
11-05-2012 - 05:06

Minecraft Xbox 360 Tips & Trix

Xboxlife Share!


Minecraft Xbox 360 Versionen:


Hej kære Xboxlife're, har ikke skrevet i min blog længe, og da jeg jo lovede jeg ville skrive lidt tips og trix til Minecraft her i blog'en, ja så er der vel ikke andet at gøre, end at komme igang :-)

Det meste af min viden kommer fra PC versionen, men af hvad jeg indtil videre har opdaget, så er forskellen meget lille.

Klodserne er ens ned til den mindste pixel, dog skal der nok være et par steder der er anderledes, eller at jeg blot husker forkert, og så er i mere end velkommen til at rette mig, eller hvis i selv kan komme med flere gode tips og trix, så endelig skriv. Der er MANGE og jeg kommer her med dem som jeg lige kan tænke på, og skrive så mere som det dukker op.

Tips & Trix:Skjul for natten.
Hvis du fra starten ikke får bygget et hus, eller man fare vild eller andet, så kan man selvfølgelig godt lige grave et lille hul og smide jord over, så man kan gemme sig der natten der, (men du kan intet se, og skal gætte om det er dag igen) Det smarteste er at bygge en søjle op mens man står på den (hop og byg en klods under dig, f.eks. Jord) Man skal blot 8 meter op for at være i sikkerhed, dog laver jeg selv søjlen meget højre, nyder udsigten, og så får mobs heller ikke øje på en, hvorefter man sjældent har creepers til at stå at vente under en.
Døren.
Sæt altid din dør på fra ydersiden af! Så kan du nemmere kigge ud og du kan også skyde ud. Har du sat den op indefra, kan skeletter skyde ind.Nød Kisten.
Lav en kiste ved dit spawn med rustning, sværd, bue, pile, fakler, mad og træ. Så du HURTIGT kan komme tilbage til hvor du døde og få samlet dit loot op. (drops ligger i 5min hvorefter det despawner)Træ & Kul.
Mange leder efter kul i starten for at lave lys til fakler om natten,
men ved at smide træ både som resource og som brændsel i en ovn,
så får man trækul ud, som har samme effekt.Mad.
I version 1.6.6 som Vi på Xboxen starter med, kan mad ikke stackes.
Derfor brugte jeg at have en workbench og en stak(64) korn med mig.
Dette kan så hurtigt laves om til brød på farten når man mangler health.


Sengen.
En seng virker som spawnpoints efter du har sovet i den første gang,fjerne du den er du tilbage til dit helt første sted du spawnede på kortet.En Seng skal (for at undgå overraskelser om natten) stå så mobs ikke kan gå hen til 2 meter af sengen fra mørket.Så ikke noget med op ad en ydermur, ved du ikke hvad der er på den anden side, så træk sengen en meter ud fra vægen.
(Man kan godt smide en seng på toppen af en søjle "se skjul for natten"da mobs ikke kan kravle derop).
Hvis du går i seng tidligt, så når mobs ikke at spawne da der ikke bliver mørkt nok, og der er derfor heller ikke nogen den næste morgen.Uld.
String fra spiders kan laves til Uld.
Uld kan farves i mange farver, da farver kan blandes.
Men i stedet for at farve ulden, så kan man spare meget farve ved at farve selve fåret, og derefter tage ulden af fåret (og så er gule, røde, grønne og lilla får bare så smukke) :-PLys & Spawning.
Fjentlige mobs kommer ikke fordi der bliver nat, men fordi der er mørkt.
De kan altså spawne midt om dagen i mørke rum eller huler hvis man ikke har lyst nok op. Mobs spawner hvis de har plads og lyskilden er på 7 eller under.
Solens lyskilde er 15, månen er 4, en fakkel lyser med 14.
En lyskilde vil normalt falde med 1 for hver meters afstand.
Så den blok du plasere en fakkel på i en total mørk grotte er 14, den næsten er 13, 12, 11, 10, 9, 8 og så 7 hvor mobs kan spawne.Slaps & Spawning.
Mobs kan ikke spawne på Slaps også kaldet "halfslaps", det samme gælder trapper og glas, og det uanset hvor mørkt der er.Kiste Åbning.
Kister kan ikke åbne hvis ikke der er luft over dem, det er dog nok der er luft over den ene halvdel hvis det er en dobbelkiste.
Glas er en hul blok og kan derfor godt være over kisten!
En trappe er også "hul" og da den bagfra er helt ens med enten sin cobbelstone eller træblock modpart, så kan man få det til at se ud som om kisten sider inde i en væg uden der er hul over, da det man ser over kisten er bagsiden af en trappe.Cobbelstone Generator.
Hvis man mangler MANGE sten, kan man med fordel lave en cobbelstone generator. Når løbende lava og løbende vand mødes bliver det til cobbelstone. Ved at lave en lille konstruktion hvor dette sker hakker man blot stenen ud, hvorefter lava og vand mødes igen der strax bliver til en ny sten. (altså uendelig sten) (en spand holder/flytter både vand, mælk og lava)Uendelig Vand.
Hvis du skal bruge meget vand, så kan du lave en uendelig vandkilde.
Grav et hul der er 1 dyb, og 2 bred på begge led. (du tager altså 4 klodser op) herefter smider du vand i et hjørne og igen vand i det modsatte hjørne.
Nu skulle vandet gerne være helt i ro, og tager du fra kilden, vil det på magisk vis bliver fyldt op igen.Hans og Grethe.
For ikke at fare vild i undergrunden hvilket er nemmere end man skulle tro, så kan man smide "brødkrummer ud" eller med andre ord, sætte mærker, eller klodser op man kan genkende. En smart metode er at placere alle ens fakler i f.eks. Højre side, når du så vil vende om og skal tilbage, så følger du blot faklerne på din venstre side... Er faklerne på din højre, ja så går du den forkerte vej!Udnydt dine resourcer.
Et stykke kul kan brænde 8 ting (f.eks. 8 kul brænder en stak sand om til 64 glas) undgå derfor at smide 1 styk kul ind for at brænde mindre end 8.
Evt. Kan man bruge pinde som brændsel når man steger mad eller andre småting, kræver 2 pinde pr item. (en spand med lava kan brænde 1000 ting, hvis du er uendelig hurtigt til at skifte til en ny stak!) OBS, spanden er smeltet væk bagefter.Luft under vand.
Kan du ikke trække vejret? Vand kan ikke opholde sig samme sted som andre bloks, så et skilt eller stige kan derfor sættes op under vand, og vil danne en luftlomme du kan trække vejret i.Nord, Syd, Øst og Vest.
Hvad vej er hvad? Solen går op i Øst, og ned i Vest (som i virkeligheden)
Men hvadså hvis man ikke kan se himlen?
Det står skrevet i en Cobbelsten!
I det ene hjørne af stene er der en stort "L"
hvis du placere dig, eller stenen, så det L (som står for Left)
Er i øverste venstre side når du kigger ned på den, så har du Nord ret frem for dig!Vandspand.
Jeg har ALTID en spand med vand i min hotbar, denne har redet mit liv et utal af gange, man ved aldrig hvornår man dumme sig og falder i lave, enten fordi jorden forsvinder under en, eller man falder ud over en kant eller er lidt for uheldig ved obsidian udgravning. (Nå ja, og så er stedet man lander efter en creeper går BOOOM ikke altid lige heldig).Fakkel-Sand-Trikket.
Er du irreteret over sand & gravel der konstant falder ned fra loftet og skal graves væk? Du kan placere en masse fakler der hvor du tror eller kan se det vil falde ned, når sand eller gravel rammer faklerne, så popper det op som items der strax kan samles op!  RIGTIG nice, går hurtigt og man spare sine "tools". Dette kan man også udnytte hvis man ved man skal bygge noget op der skal pilles ned igen, så som en søjle for at nå noget højt oppe, eller man laver en midlertidlig væg eller ligende. (Lav de nederste 2 af jord, og resten over det af gravel, når det skal fjernes graver du bare den nedeste jord væk så det hele hænger i luften på den sidste jord, placer nu en fakel under og fjern den sidste jord, og det hele styrte sammen som et korthus.Korthuset.
Efter at forstå "Fakel-Sand-Trikket" kan man med fordel lave fælder, eller hele byer der balancere på én enkelt fakkel, fjerner man den, (f.eks. med vand) så styrter det hele sammen... Jorden over fælden, hele huset, eller hvad man nu har lavet på denne måde er pist væk. Man kan nemlig godt ligge sand lige ovenpå en fakkel, og på den måde bygge op og op med skiftevis sand og fakler (Pas på ikke at dumme dig) På PC laver man backups, de kan man ikke på Xboxen.

Det var hvad jeg lige kunne komme på i farten, der kommer nok mere med tiden.


Laver nok også en ultra kort begynder guide...
En mobgrinder guide ...
En "I en senere patch/opgrade vil der komme"...
(alle de ting der PT er i PC versionen vil sikker også komme til Xbox, og der er meget godt på vej kan jeg love jer)

Markus Persson‏ @notch

Well then. Saw the official sales numbers for the first 24 hours of Minecraft Xbox 360, and it's very, very good. Profitable in an hour.
Minecraft Breaks Xbox 360 Sales Records
The Xbox Live Arcade Port of Minecraft sold more downloads in 24 hours than any other game in history!!!