Descenter 1976's blog
10-07-2009 - 02:42

Sony-Patent Udfordrer Natal

 
Endnu større planer med ny controller til PS3 Uddrag fra patentet...

Sony lader til at have mere i posen for sin kommende controller på PlayStation 3, end der blev vist frem på E3 Expo i juni måned.

Et patent afslører, at Sony også har planer om at lave en type styring til konsollen, hvor der ikke kræves en særlig controller i hånden (som fx tryllestaven fra E3, som den er blevet døbt), men at man i stedet kan samle dagligdagsting op og bruge direkte i spillet.

Sitet Siliconera fremviser et patent, hvor en kamera scanner et objekt i 3D og drager det ind i spillet. Tag fx et grydelåg og scan ind som din rat-controller til et racerspil eller din sko som speeder-controller.

Tegninger fra patentet viser en fyr, der holder en dims formet som en hestesko, men i teksten til patentet nævnes dagligdagsting som "kaffekopper, drikkeglas, bøger, flasker mv."

Patentet ånder Xbox 360 og controlleren Natal i nakken. Den er netop lavet som ren styring ved et kamera der aflæser kroppens bevægelser, men taler - ikke endnu i hvert fald - om kombination med andre typer af controllere.

Tak for tippet, TRST
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.