Descenter 1976's blog
15-06-2009 - 19:50

Xboxen kan fede trix

Da jeg jo sider midt i en flytning, så har jeg endnu ikke fået noget TV abbonement,
hvilket jo betyder jeg ikke kan se en skid tv... Det gør ikke så meget, for jeg er jo lige blevet gift så afterne går med øhhh... nå ja :) Så meget andet!!!

Men Le Mans det SKULLE jeg bare se... Så man er jo ikke helt tosset,
Jeg har jo som i kan regne ud fået internet "Fullrate 10Mbit down 1Mbit up og en gratis hub med plads til 2 tlf linjer, 4 net udgange og så kan den sørme også fange trådløst! og ja fri tlf til ekstra 40kr pr md" så er faktisk godt tilfreds med de 249 + 40kr pr md!!! Nå, nok om det... Hvor kom jeg fra??? Nå ja...

Jeg betalte 99kr til Sputnik i 3md, Tv2's sattelit så man kan se lidt tv, herunder Le mans samtlige 24 timer på 'en kanal.... det var dejligt!

Nu kommer jeg så til det, som det hele drejer sig om...
Jeg har sat Xboxen op som medie center til PC'en!!!

Ja hvad betyder det så?
-Jo det er smart! for xboxen er jo tilsluttet hjemmebioen, altså surround lyd, projektoren og hele pivtøjet, og nu kan jeg så se billeder, video og afspille musik mm. fra PCen gennem xboxen!

Og jeg kan så gå lidt på nettet via Xboxens Medie center,
spille lidt simple spil som ellers intet har med xbox og gøre,
eller logge ind på Sputnik blandt andet... og her kan jeg så se nyhederne eller bedre endnu, leje film direkte fra sputnik der er enda enkelte film i HD (den lille 720p)
og priserne ligger hvis mellem 29 & 49kr
Og der er alt lige fra gamle til nye film, bland andet Rejsen til Saturn.

Og hvad ellers... Jo jeg har set en del af vores brudebilleder som jo ligger på Pcen, men det henter den også lige via mede center så kan se dem i stuen i projektorens 101".

Så har du ikke sat din xbox op til at bruge medie center, så det måske et forsøg værd, herfra kan det varm anbefales. Der er flere andre småting den kan vise også som film anmeldelser mm.

-Din Xbox kan mere end du tror!

"Le mans fik jeg detsværre aldrig set da på xboxen da de havde glemt en nødvendigt link til medie center tror jeg :( øvøv, men så det så på PCen, men det var jo ikke det jeg havde håbet på"

Dette løser jeg næste gang med et direkte kabel fra PC til Projektore, så den ged barberet... Apropo barberet ged, jeg må må ind til konen inden hun opdager jeg sider her igen!


For mere info, kig evt her:
http://www.xbox.com/da-DK/pcsetup/MCEVista.htm

Xbox 360 på Sputnik
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.