XoRRoX's blog
23-12-2006 - 15:20

Tankevirksomhed

Uha, så er det jule"aften" i morgen. Vi danskere kunne simpelthen ikke vente til julemorgen med gaverne, så vi tyvstarter den 24. december. "Humbug" fristes man til at sige (Hint: Michael Caine som Ebeneezer Scrooge), men gaver er jo gaver.

Uha, Gears of War måtte gerne ligge under juletræet i år. Jeg prøvede det i tirsdags i EB Games, og det var mega fedt. Altid fedt at have motorsav!
Ellers kunne et par Iron Maiden album altid friste et barnligt sind.

Lige i øjeblikket henter 360'eren demoen ned med Pro Evolutiuon Soccer 6. Jeg har altid elsket PES serien, men jeg har ikke købt nogle af spillene i 2 år. Jeg aner ikke engang selv hvorfor. 4'eren var simpelthen så godt, så jeg sagtens stadig kan spille det. Hvorfor købe nye spil, når de gamle stadig holder? Jeg spiller, sammen med mine venner, stadig CM 03-04, hvor vi med landshold er kommet til 2018. Der er ikke noget federe end, når man er kommet så langt. Ingen rigtige spillere er tilbage, kun ukendte talenter.

Nå, jeg er begyndt at spille Oblivion igen. Det bedste rollespil siden Knights of The Old Republic serien, skarpt forfulgt af Jade Empire og Fable. Oblivion er virkelig genialt - et kig udover vandet er ubeskriveligt flot. Og der er uendelige manger ekstramissioner. Ja, faktisk burde jeg egentligt gå i gang med main quest, hvis jeg kan tage mig sammen...

Tilbage til oprydningen. Jeg burde faktisk få støvsuget en smule, så der faktisk KUNNE se acceptabelt ud...


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her