XoRRoX's blog
27-03-2008 - 08:39

Roskilde Festival!

Så er billetten til Roskilde Festivallen købt og kommet hjem! Det bliver uden tvivl fantastisk.
Først og fremmest kommer Judas Priest - et af de bedste heavy-metal bands nogensinde. Hele deres bagkatalog er fantastisk - British Steel, Screamning for Vengeance og Defenders of the Faith er uden tvivl tre fantastiske heavy-metal albums, som burde stå i enhver metalheads-samling. Rob Halford har en guddommelig stemme, lidt ala Bruce Dickinson for Iron Maiden, og samtidig opretholder guitaristerne en god energi med deres guitarspil + soloer.

Slayer siger mig ikke synderlig meget, hvis jeg skal være helt ærlig. Deres Reign In Blood album er stadig kendt som et af de bedste trashalbums nogensinde, men de har slet ikke kunnet fange mig. Jeg synes personligt, at det er for hårdt - melodien forsvinder bag ved dobbeltpedallerne, hvilket gør musikken meget monoton af lytte til. Men dukker nok op til koncerten alligevel, headbanges skal der jo!

Af andre mindre metal navne er Neil Young uden tvivl et klassenavn i år - hvilken sangskriver og guitarist!  En mand, jeg uden tvivl glæder mig til at se - Keep On Rocking in the Free world, folkens!
03-02-2007 - 20:02

Tankevirksomhed

Så er det februar. Terminsprøver i slutningen af denne måned - gys!

Nå, men gamingen går stille og roligt. Jeg har ikke så meget tid, som jeg gerne ville have, men jeg har da set mig varm på et spil: Mass Effect.
Det lyder simpelthen som det sygeste rollespil. Bare den måde, som de har lavet conversation-systemet på, er fuldkommen genialt. Også, at man kan lave ens person til de mindste detaljer. Dog er jeg ikke så vild med kampsystemet (KOTOR systemet er mit ynglings), men jeg klarer mig nok :)
Ellers har jeg overtalt flere fra min klasse til at investere i en XBOX 360. Ja, Gears of War er et godt overbevisningsmiddel!

Ellers venter jeg på Team Gizka's projekt, hvor de genopbygger hele KOTOR 2: The Sith Lords op igen (altså tager de ting tilbage i spillet, som blev fjernet kort før udgivelse). KOTOR er min ynglings spilserie, så det varmer i et rollespilshjerte.

Nå, men jeg burde tage mig sammen til at skrive en opgave om koralrev. Eller.. Guitar Hero 2 kunne jo også være sjovt...krise!


16-01-2007 - 18:01

Tankevirksomhed

Så er det tid til at genoptage bloggen :)

 Jeg er så gået i gang med den årlige projektopgave. I år har jeg om den russiske og franske revolution. Faktisk overraskende spændende...

Ellers har min gamingmåned været pivkret af mange forskellige ting. For det første Neverwinter Nights 2 til PC - et fremragende spil, god efterfølger til den geniale etter. Hvis i godt kan lide NWN2, så vil jeg anbefale, at i prøver det her www.galtarian.dk - det er en rollespilserver.

Ellers har jeg fået spillet Guitar Hero 2 til PS2. Genialt! Det er ubeskriveligt, når man sammen spiller et svært stykke, og man kan mærke, at man er ved at få krampe pga. det hurtige tempo. Jeg er blevet en "ægte" basspillet på en halv måned...

Ellers har jeg, sammen med min lillebror, begyndt at gennemføre Gears of War. Det er et fedt spil, men vi passer på med ikke at spille for meget af gangen. Hvis man overspiller dette spil, kan man nemt blive træt af det. Men der har været nogle fede momemter. Krylls er bare uhyggelige!

Generelt er co-op spil geniale. Jeg håber virkelig, at der kommer flere co-op spil, udover Halo 3. Co-op er langt sjovere end påklisterede mulitplayerdele. Det er altså fedt at samarbejde!

Nå, jeg hører også stadig masser af musik. Jeg fik nogle forskellige rock plader, som alle lyder udemærket. Men intet slår Iron Maiden...

  

23-12-2006 - 15:20

Tankevirksomhed

Uha, så er det jule"aften" i morgen. Vi danskere kunne simpelthen ikke vente til julemorgen med gaverne, så vi tyvstarter den 24. december. "Humbug" fristes man til at sige (Hint: Michael Caine som Ebeneezer Scrooge), men gaver er jo gaver.

Uha, Gears of War måtte gerne ligge under juletræet i år. Jeg prøvede det i tirsdags i EB Games, og det var mega fedt. Altid fedt at have motorsav!
Ellers kunne et par Iron Maiden album altid friste et barnligt sind.

Lige i øjeblikket henter 360'eren demoen ned med Pro Evolutiuon Soccer 6. Jeg har altid elsket PES serien, men jeg har ikke købt nogle af spillene i 2 år. Jeg aner ikke engang selv hvorfor. 4'eren var simpelthen så godt, så jeg sagtens stadig kan spille det. Hvorfor købe nye spil, når de gamle stadig holder? Jeg spiller, sammen med mine venner, stadig CM 03-04, hvor vi med landshold er kommet til 2018. Der er ikke noget federe end, når man er kommet så langt. Ingen rigtige spillere er tilbage, kun ukendte talenter.

Nå, jeg er begyndt at spille Oblivion igen. Det bedste rollespil siden Knights of The Old Republic serien, skarpt forfulgt af Jade Empire og Fable. Oblivion er virkelig genialt - et kig udover vandet er ubeskriveligt flot. Og der er uendelige manger ekstramissioner. Ja, faktisk burde jeg egentligt gå i gang med main quest, hvis jeg kan tage mig sammen...

Tilbage til oprydningen. Jeg burde faktisk få støvsuget en smule, så der faktisk KUNNE se acceptabelt ud...


22-12-2006 - 22:03

Lunde Boldklub

Her vil jeg skrive om mit spil i Hattrick. Hvis i ikke kender det, og er fodbold interesseret, så gå ind på www.hattrick.org - og meld jer til!

Sæsonen er lige gået i gang. En katastrofe start for Lunderne (Lunde Boldklub). Vi har ikke vundet en eneste gang endnu. Træningskampene, hvor vi eksperimentere med forskellige kombinationer med kun en enkelt mand i angrebet, har ikke ført til sejr. Og i ligaen har vi tabt med 5-1 (ond kamp), og med 2-0.

Men med mit nye indkøb, Paolo Lenci, skal vi nok få sat gang i målscoringen igen. På søndag (juleaften? DOH!), er det så imod Team Flanagan. Jeg håber virkelig på sejren! Denne gang prøver vi en 4-5-1 opstilling, hvor vi koncentrere os om at angribe igennem midten af banen, hvor vi har vores naturlige styrke.

Men hvis jeg kender mit held ret, så bliver det til endnu et nederlag...

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her