Saltefanden's blog
07-12-2006 - 17:49

Min Blog

Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at få lavet en blog. Den vil nok ikke handle så meget om mit privatliv, da jeg ikke synes at det er så fedt at hele verden kan læse om det XD Den vil nok mere handle om sport og spil verdenen istedet;)

Og så vil jeg starte med at udtrykke min frustration over Bethesda og deres manglende udgivelse af Knights Of The Nine på den danske marketplace. Forstår virkelig ikke hvorfor netop vi skal snydes? Resten af verden har adgang til den bare ikke Norge, Sverige og Danmark (så vidt jeg ved). Tog det ikke så tungt da de første ekstra quests' de udgav heller ikke kom på den danske marketplace før meget senere, for da kunne man stadig bruge sit visa electron på sin amerikanske profil, men det kan man åbenbart heller ikke længere! Virkelig virkelig skod og frustrerende for sådan en GIGA Elder Scrolls fan som mig, der hungrer efter noget nyt content efter at have gennemført næsten alle quest'ne (tror jeg nok:)) Btw. nogle der ved hvor mange der er i hele spillet?
 
Og så er det iaften at VFF skal spille sin skæbne kamp i Royal League imod Vålerenga. Bliver utroligt spændende. Efter de har fået Anders Linderoth som træner er de virkeligt begyndt at spille nopget flot fodbold igen som de gjorde sidste sæson. De skulle aldrig have fyret Ove Christen, men kun den store idiot til Flemming Andersen. Nåh men hvis de vinder iaften har de gode chancer for at gå videre. De har stadig en teoretisk mulighed for at gå videre, men det kræver at det andet resultat flasker sig. Men men men, den bedste 3. plads går også videre og her mener jeg at Viborg indtil videre er den bedste (er dog ikke helt sikker ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her