Saltefanden's blog
11-04-2007 - 18:27

Så blev det min tur ;-(

Da jeg idag kom hjem efter en hård dags arbejde i skolen og ville game noget Shivering Isles, viste min Xbox "Ring of Death" ;-( Så nu håber jeg bare at jeg når at få en ny inden H3 MP beta testen starter.
15-12-2006 - 16:29

SURT ;(

Sidst i Oktober var jeg en meget glad dreng da jeg endelig havde fået skrabet penge nok sammen til mit drømmefjernsyn. Jeg havde læst lidt af den meget sparsomme information der er på nettet om min model (tv'et hedder WS-32Z409T og er et Samsung) og havde det på det rene med at der var en chance for (større end normalt) at man vill få et defekt tv med blurring og geometriske problemer. Jeg bestilte det fra den tyske side digitalo.de fordi det var 1.500 kr billigere end det billigste (og eneste) sted i Danmark. Jeg modtog om kring den 5. november og så skulle der ellers games på High Def.! Jeg havde været så heldig at det ikke led af geometriske problemer, men bogstaverne ude i siderne var meget slørede. Det bestemte jeg mig for at jeg kunne leve med. Dagen efter da jeg tændte mit fjernsyn flimrede mit billede helt vildt når jeg gamede (det var ikke xbox'en da den gjorde det samme med min GC og DVD) det gik væk efter at have tændt og slukket fjernsynet i en uendelighed. Det samme flimmer problem forekom igen et par dage efter og et par dage derefter igen så jeg besluttede mig for at ombytte mit tv. Det skete i samme øjeblik som min model gik ud af produktion for at blive erstattet af WS-32Z429T. Der gik så en måned hvor jeg ikke rigtig kunne komme i kontakt med dem (lorteservice) og jeg prøvede at fortælle dem at min model var gået ud af produktion og var blevet erstattet af Z429T modellen. Til sidst indså de at jeg havde ret og de skrev til mig at jeg gerne måtte få Z429T modellen. Wiiiii tænkte jeg :) Så her i mandags meddeler de mig at den er kommet på lager og de sender den samme dag. Modtog den så her idag og det første jeg fandt ud af var at det ikke var Z429T modellen men Z419T modellen, hvilket er stortset den samme som min gamle model bortset fra andet farvevalg (de må have hentet den fra et eller andet restlager). Fragtmanden stak hurtigt af igen (var ikke særlig hjælpsom) så jeg nåede ikke at få tjekket tv'et inden han var stukket af. Da jeg havde stået og fislet med ledninger i 5 min. fandt jeg ud af at på kanten på toppen omme på bagsiden vra flækket og revnet flere steder så man faktisk kunne se ind i fjernsynet :/ Da jeg efterfølgende prøvede at tænde fjernsynet fik jeg intet andet en to bip lyde, intet billede ;( Så jeg skyndte mig at ringe ind til deres kundeservice, hvor de for første gang tog telefonen (JUBIII!) og så kommer Trans-O-Flex og henter tv'et på mandag, og de forsikrede mig om at jeg får Z429T modellen næste gang (tAK).
    
07-12-2006 - 17:49

Min Blog

Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at få lavet en blog. Den vil nok ikke handle så meget om mit privatliv, da jeg ikke synes at det er så fedt at hele verden kan læse om det XD Den vil nok mere handle om sport og spil verdenen istedet;)

Og så vil jeg starte med at udtrykke min frustration over Bethesda og deres manglende udgivelse af Knights Of The Nine på den danske marketplace. Forstår virkelig ikke hvorfor netop vi skal snydes? Resten af verden har adgang til den bare ikke Norge, Sverige og Danmark (så vidt jeg ved). Tog det ikke så tungt da de første ekstra quests' de udgav heller ikke kom på den danske marketplace før meget senere, for da kunne man stadig bruge sit visa electron på sin amerikanske profil, men det kan man åbenbart heller ikke længere! Virkelig virkelig skod og frustrerende for sådan en GIGA Elder Scrolls fan som mig, der hungrer efter noget nyt content efter at have gennemført næsten alle quest'ne (tror jeg nok:)) Btw. nogle der ved hvor mange der er i hele spillet?
 
Og så er det iaften at VFF skal spille sin skæbne kamp i Royal League imod Vålerenga. Bliver utroligt spændende. Efter de har fået Anders Linderoth som træner er de virkeligt begyndt at spille nopget flot fodbold igen som de gjorde sidste sæson. De skulle aldrig have fyret Ove Christen, men kun den store idiot til Flemming Andersen. Nåh men hvis de vinder iaften har de gode chancer for at gå videre. De har stadig en teoretisk mulighed for at gå videre, men det kræver at det andet resultat flasker sig. Men men men, den bedste 3. plads går også videre og her mener jeg at Viborg indtil videre er den bedste (er dog ikke helt sikker ;)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her