Rose's blog
11-04-2007 - 16:21

United - All the way!

Det varmer virkeligt ens fodboldhjerte når man bare går vider til semi-finalerne i Champions Leauge og så især når man vinder så sikkert som 7-1 på Old Trafford !

Jeg var så heldig at være til sølvbryllup, så jeg kunne desværre ikke se kampen, men havde aftalt med en ven han skrev til mig når der blev scoret.. efter 20 min havde han skrevet 3 gange og jeg tænkte, fuck ham det tager han jo ikke en skid seriøst.. Da den kom på 5-0 gad jeg ikke engang svare tilbage fordi jeg nægtede at tro på det.

Men da man kom sent hjem i nat og tændte for tv'et, så jeg at den var god nok 7-1 !! :D:D!

I år går vi hele vejen og snupper det CL trofræ hjem til dens oprindelige plads, Manchester, Old Trafford!!! :D
10-04-2007 - 00:47

Achievements + Arcade, hvor er det egentligt mærkeligt..

Ovenpå weekenden med den store Xboxlife det store gamerpoints helvede, tænkte jeg lidt på, hvorfor har MS dog valgt at lave de såkaldte gamerpoints?

Jeg har tænkt længe over hvad det fede i at de man kan tjene de såkaldte G, og har virkelig ikke fundet en fornuftig forklaring på det. Synes det er lidt grimt der står et eller andet tal, efter hvor meget tid du bruger på at sidde og unlocke dem, og man kan jo ikke bruge dem til en skid (Sådan som jeg har opfattet det)..

Tvivler på at særlig mange folk sidder herinde og siger, ej han har kun 2000 G, ham gider jeg da helt sikkert IKKE spille med.. Synes nu heller der er specielt meget prestige over at have dem, det er bare et skid tal i min øjn, og folk gør jo en masse for at opnå dem, hvilket bringer mig til arcade, som næsten er endnu mere dumt..

Hvorfor gider folk sidde og betale for spil, som selv en 300 mhz gammel bunke skråt kan finde gratis på nettet ? Netop arcade delen burde enten være frit for at alle, eller også burde man lave et form for system så at alle der havde 2000 G kunne spille et vis antal af arcade spillenene, så man via sin optjening af G, unlocker flere og flere arcade spil.
Arcade delen er lavet for folk der ånder for deres gamerpoints, og en smart måde for MS at tjene penge, på ellers gratise spil på nettet. Hvorfor betale for et ligegyldigt tal?

Fyr løs med jeres holdninger til arcade og gamerpoints :)
08-04-2007 - 22:41

Hvorfor PS3 er attraktiv!

Alle snakker om den nye Playstation 3, så nu vil jeg skrive lidt om den også.

Jeg har haft min 360'er i snart 1 år nu, og er utrolig glad for den MEN..
Jeg har efterhånden oplevet fejl såsom Xbox live disconnected, Disc is unreadable eller bare at xboxen har frosset fast i spil (oftest vigtige tidspunkter midt i et spil). Senest er min 360'er også begyndt at ridse nogle af mine spil, eks Gears of War hvor jeg ikke længere kan spille singelplayer delen, så fryser min xbox fast. FEDT! Nu ser jeg ingen anden udvej end den trælse vej og få den repareret.. Specielt træls når man venter Fifa og LP de kommende dage..

Tilbage for mange år siden da Ps2 udkom købte jeg den på release dato, consollen larmede ikke, og tror næsten aldrig at spil frøs i den, utrolig stabil consol med alle de fede spil. Faktisk er jeg begyndt at spille lidt med kærestens lillebror på 6, som altid gerne vil spille Fifa når jeg er der..

På baggrund af mine erfaringer med Ps2, ville jeg sådan ønske at økonomien havde plads til en Ps3, men pga kørekort og bil sker det næppe. :(

Jeg synes virkelig at ps3'en ser mega fed ud, og rent ydelese mæssigt tror jeg virkelig ikke på den store forskel fra 360'er og Ps3.. Kan godt ske der er testet den ene er stærkere end den anden, men det vi ser på skærmen, tror jeg oprindelig talt ikke på der er mange der kan se forskel.. ;)

Håber om et års tid, når prisen er faldet, at der står en ps3 ved siden af min Xbox360 Elite (til den tid).
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her