Rose's blog
10-04-2007 - 00:47

Achievements + Arcade, hvor er det egentligt mærkeligt..

Ovenpå weekenden med den store Xboxlife det store gamerpoints helvede, tænkte jeg lidt på, hvorfor har MS dog valgt at lave de såkaldte gamerpoints?

Jeg har tænkt længe over hvad det fede i at de man kan tjene de såkaldte G, og har virkelig ikke fundet en fornuftig forklaring på det. Synes det er lidt grimt der står et eller andet tal, efter hvor meget tid du bruger på at sidde og unlocke dem, og man kan jo ikke bruge dem til en skid (Sådan som jeg har opfattet det)..

Tvivler på at særlig mange folk sidder herinde og siger, ej han har kun 2000 G, ham gider jeg da helt sikkert IKKE spille med.. Synes nu heller der er specielt meget prestige over at have dem, det er bare et skid tal i min øjn, og folk gør jo en masse for at opnå dem, hvilket bringer mig til arcade, som næsten er endnu mere dumt..

Hvorfor gider folk sidde og betale for spil, som selv en 300 mhz gammel bunke skråt kan finde gratis på nettet ? Netop arcade delen burde enten være frit for at alle, eller også burde man lave et form for system så at alle der havde 2000 G kunne spille et vis antal af arcade spillenene, så man via sin optjening af G, unlocker flere og flere arcade spil.
Arcade delen er lavet for folk der ånder for deres gamerpoints, og en smart måde for MS at tjene penge, på ellers gratise spil på nettet. Hvorfor betale for et ligegyldigt tal?

Fyr løs med jeres holdninger til arcade og gamerpoints :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her