PuzzleBrick's blog
07-01-2010 - 15:50

SMC eller Tysk overherredømme!

Jeg var i mandags nede, at hente en ny Golf hos SMC. Efter at ha’ ventet på sælgeren en halvtimes tid, blev jeg endeligt præsenteret for min nye bil. Det tog så endnu en halvtime, at få gennemgået alle de forskellige dimser og dibidutter. Jeg hæftede mig ved, at kørecomputeren talte Tysk. Helt ærligt! Igen gider ha’ Tysk i bilen. Jeg spurgte pænt om det kunne ændres til Engelsk. Det kunne godt lade sig gøre, men det skulle gøres på værkested via et eller andet service interface.

Okay, da! Det kan så vente til første serviceeftersyn. NOT! Jeg blev sgu’ så træt af det Tysk pis, at jeg var forbi værkstedet i dag.

Det skabte lidt undren i modtagelsen på værkstedet, da jeg bad om, at få ændret sproget i kørecomputeren. Efter lidt ævle bævle og lidt dialog med en teknisk specialist blev budskabet, at man godt kunne ændre sproget, men det ville også ændre programmeringen af airbags. Det er jo helt indlysende, at med Engelsk i displayet så vil tyskerne tro, at rettet sidder i højreside.

Konklusionen blev, at jeg nok blev nødt til at leve med Tysk, Fransk eller Spansk, idet jeg gerne ser, at airbags virker når de skal bruges.

Jeg tog af sted fra det autoriserede værksted med oplevelsen af, at være overhældt med bullshit!

Da jeg kom hjem Googlede jeg lidt. Ifølge databladet på bilen, så kunne sproget altså godt ændres. Jeg greb fat i instruktionsbogen til bilen og i løbet af 5 minutter talte min kørecomputer Engelsk.

 

Tak, for hjælpen …. SMC!

 

 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her