Mike JezZ's blog
06-11-2012 - 09:41

Halo 4 og velkommen tilbage

I dag er det 3 år siden jeg solgte min Xbox 360. Den samlede støv, og jeg ønskede at købe en ny monstermaskine jeg kun kunne få råd til, ved at sælge alt mit daværende udstyr.

I fredags skete det, jeg aldrig troede ville ske: en ny Xbox 360 slim blev kørt hen over disken, betalt af mit rødglødende Dankort. På trods af en PS3, der primært bruges til Blu-Ray og Netflix, da jeg ikke føler den controller ligger godt i hånden til gaming, stod i stalden og delvist samlede støv, kunne jeg ikke forestille mig at jeg ville købe en Xbox 360 igen.

Men mine super stylede biler i Forza kaldte på mig. De savnede at opleve endnu en køretur, i stedet for at ruste som en dåse sardiner inde i den digitale garage. Dog må de ruste videre, da jeg nu smider ForZa 4 i maskinen frem for ForZa 3. Marcus Fenix kan ikke få sine arme ned, da han på min konto nu endeligt får lov til at afslute trilogien.

Men selvom jeg føler, at jeg har nok i disse to spil, så var det jo uundgåeligt, nu hvor jeg fik min Xbox 360 med Fifa 13’, at trade-in til Halo 4. man må jo benytte sig af dette tilbud, når nu man pludseligt opdagede at Halo 4 var på trapperne. Så det nåede jeg heldigvis også at gøre i går.

Der var ting jeg kunne lide ved Halo 3, men også ting jeg ikke var super glad for. Banerne føltes små, og en smule akavet når biler var indblandet. Og jeg synes, at det originale våben Master Chief render rundt med er vold fedt - men sindsygt ubrugeligt. De skal have et helt magasin, før deres skjold ryger, medmindre du giver dem et slag i ansigtet først. Jeg ved godt vi er ude i fremtiden, men kunne de så ikke have lavet bedre penetrerende kugler?

Har også hørt, at der skulle være et unlock system der minder svagt hen mod Call of Duty. Dette lyder utroligt interessant. Jeg glæder mig til at se, hvor omfattende unlock systemet bliver.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med mit køb. Jeg købte en Xbox 360 slim med Fifa 13 inkluderet til 1444, og Gears of War 3 med (som dog var 199 - fandt det 100 kroner billigere dagen efter i en anden butik). 329 for et års guld, 39 kr for Halo 4 med trade-in, og Forza til 236 kr. Jeg føler mig godt dækket ind. Et fantastisk bilspil. En fantastisk shooter, og en fantastisk Third Person Shooter.

Må dog indrømme, at jeg ikke håber at Xbox next-gen er på trapperne. Der må godt lige gå et halvandet eller to år før den kommer. Men gør den inden, ender man jo nok med at bytte sin nuværende ind og betaler resten af udyret med dankortet. Dog vil jeg næste gang sikre mig, at Microsoft ikke har samme lancerings bøvl som ved denne launch.

Men glæder du dig til Halo 4?
I så fald ses vi på slagmarken soldat!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her