Mike JezZ's blog
09-09-2009 - 01:03

Når man altid får tæsk

Phur redder dagen hver gang der skal raides ved at ligge nr. 1 på Damage meter i World of Warcraft.

Enhver araber bliver brugt som kanonføde, når jeg sænker air strikes og dirigere velplaceret helikoptere ind i Call of Duty MW.

Ingen kan føle sig sikre, når jeg sigter, holder godt fast om ladegrebet, og pumper med omhu, den ene perfekte kugle efter den anden, velplaceret og alle fuldtræffere, i synet på mine modstandere.

Her taler vi naturligvis om PC Mike. Når jeg sidder og spiller på PC, er min præcision med Keyboard og mus nøje, i det følsomheden er på top, og digigeringen nøje kan placeres grundet hele grebet med højre hånd, mens bevægelser elegant styres med venstre hånd på keyboardet.

Når det bliver konsol Mike, bliver jeg (mis)brugt af samtlige spillere, der finder det utroligt interessant at bruge mig som gulv mobbe og tørre de 40.000 liter blod op der bliver spildt dagligt på de intense arenaer.

Jeg ved simpelthen ikke hvorfor, men jeg kan aldrig komme til at få nøje præcision som andre xbox spillere - jeg begynder at tro de sidder med keyboard og mus.

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har spillet online længe på min box - eller generelt bare spillet, for den virker elendigt. men det sjove er, at jeg uden at have spillet et skydespil i mange måneder, blot kan hoppe ind i det på PC og få det ene velplaceret hovedskud efter det andet, mens jeg må nøjes med at være en omvandrende skydeskive på boxen - jeg finder det så svært at sigte. Musen præcision udskiftes pludseligt med et lille joystick, som er meget sværre at præciserer med. Hvilket til sidst frustrere mig og får mig ti lat opgive lysten at spille online. Finder kun spil som Horde mode i GoW2 sjove, da der ikke sidder inkarnerede Halo 3 fanboys og spiller fra morgen til aften siden dengang spillet blev udgivet.

Måske det der er problemet? At man ikke bare kan sætte sig ned og owne på xbox, som man kan på PC, men skal leve i konstant træning for at kunne tæske de andre spillere? Det er i hvertfald sørgeligt, for det ødelægger lysten til at spille, når man ved uanset hvad man prøver bliver man pløjet ned...

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her