Miaauw's blog
30-09-2010 - 14:01

Sex i skolen?

WASAAAAAAAP?

Idag havde vi sex i skolen. Altså undervisning af en ung flot blondine. Er du sindsyg jeg grinede meget i løbet af den halvanden time. Vi snakkede om prævention, og så spurgte én om de Pesar dér, og han spurgte om når hun så tog det ud, om hun så bare sked al det sæd ud på én gang LOL. Tror aldrig jeg har haft en sjovere skoledag, men nu er det jo heller ikke nogen normal skole :D

Nå jo, og så var der én der sagde at han havde hørt at det at føde, føles som om at skide en vandmelon, LMAO.
28-09-2010 - 22:47

Eminem m.m

Sup, Leo. Har lige skaffet mig Eminem's Curtain Call album for the lulz. Det minder mig om dengang jeg var mindre, og alt var så meget nemmere. Good times :)

 Imorgen har jeg været på min nye skole i en uge. og søndag har mig og min kæreste været sammen i 2 måneder :D Bliver najs, kunne godt finde på at købe nogle roser, også selvom det måske virker cheesy :)

Heii..
18-09-2010 - 04:09

Skolestart m.m.

Sup everybody. klokken er 04.05 og jeg ser David letterman. Skal starte i skole i næste uge i en 10. klasse, da jeg gik glip af et halvt år i 9. klasse grundet en depression. Jeg ved virkelig ikke om jeg kan møde op efter jeg har lavet ingenting i så lang tid. Også selvom "Det nok er godt for mig", som mig mor siger, så hader jeg virkelig skole.

På tirsdag skal jeg på Hillerød psykriatiske og ha' taget prøver, og på onsdag skal jeg så til min psykolog, Michael. Han er fucking win, og det næste kommer til at lyde til creepy men.. Jeg elsker hans stemme. Det lyder som en ild der .. Klitrer? Det er bare sådan en afslappende summen.

Kæresten kommer også imorgen, og glæder mig :D
Det var min lamme blog, go'nat.
15-09-2010 - 18:18

Hvor er de nu?

HEJ. Første blog indlæg lolwat.

Anyway, sad og tænkte på nogle af de brugere herinde der er "Forsvundet". Tænkte mere præcist på zZuMaR (Eller hvordan han stavede det), altså ham der lavede den dér Capture card tråd, der var tæt på legendarisk idioti? Syntes selv den var rimelig underholdende, men jeg ser ham aldrig skrive indlæg mere :/

Har I nogle hvor i tænker hvor de er blevet af?
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her