Lintrup's blog
23-12-2008 - 23:37
19-12-2008 - 23:18

Jule mad
Man kan undre sig over hvordan noget der ser så klamt ud, kan smage så fantastisk godt. Jeg ved bare at jeg glæder mig til den 24. allerede, fordi så skal jeg have pølser.
11-12-2008 - 22:25
04-01-2008 - 23:11

Top 3 over esbjergensiske grilbarer + sideretter af fastalavsboller og musik

Som lovet vil jeg her i min 1337 810G skrive om grilbarer i Esbjerg. Jeg laver en top 3 lidt længere nede, men først skal jeg lige have udtryk noget glæde!

Jeg er rigtig, rigtig, rigtig glad idag! Efter at have været i skole kører jeg ned til Højvangs Bageriget (Som forresten ligger ved siden af en snavset og dårlig grilbar) og der i vinduet ser jeg så en af mine helt store kærligheder. FASTALAVNSBOLLER! Det er igen blevet den tid på året hvor der tømmes ud i tegnebogen for at anskaffe sig disse umenneskeligt gode boller. Jeg snakker ikke om de der boller med creme og syltetøj indeni. Men om dem der er store og har ligesom en top og en bund af sådan noget kage dej, og så med creme og flødeskum og syltetøj i midten. Jeg er glad for at vi igen kan købe fastalavnsboller ved bageren.

Men nu kommer så min top 3 over grilbarer i Esbjerg. For at der ikke skal være nogen forvirring ligesom jeg tror at TagEnKiks oplevede i mit sidste blog indlæg, så skriver jeg nu lige at jeg starter med den dårligste først, og derefter arbejder mig opefter så vi har den bedste til sidst!

Nummer 3!

Den der ovre ved det store høje fyr tårn.

Jeg har desværre glemt navnet på denne grilbar, fordi det er meget sjældent jeg er der. Men det er der min mor altid kører over når hun henter hjem, så jeg kender godt deres mad. Min yndlingsret fra netop deres grilbar er en halv kyllinger og pomfritter. De har venligt personale herovre selvom at de er thailandske eller vietnamnesiske eller hvor de nu er fra. Det er ikke fordi jeg har noget imod der hvor de kommer fra, men de kan bare være lidt svære at forstå, men de er rigtig flinke.

Maden i denne grilbar er rigtig god. De laver altid deres pomfritter rigtig sprøde og man får aldrig nogen med grønne eller brune pletter på som man normalt ser andre steder. De har gode stole og så har de desuden en lille restuaraunt som tilbygning med askebæger (!) og spille maskiner. Det er et rigtigt rart sted at være, og så kan de også noget som meget få grilbarer magter; nemlig at putte lige præcis den rigtige mængde af ketchup og remulade på ens mad.

Nummer 2!

Strandby grillen.

Denne gril ligger tæt på Esbjergs lokale svømmehal, som er et sted jeg tilbringer meget tid. Det er derfor vigtigt at der er en grilbar tæt på. Der er faktisk to, men den anden har jeg kun besøgt da jeg havde fået at drikke så hatten ihvertfald passede, og deres mad var ikke særlig god. Strandbygrillen er modsat rigtig, rigtig god. De har altid de nyeste aviser og grillen er pænt belyst så man også kan læse dem. En ting der er vigtig her i vintermånederne er også at der er godt med varme på i grillen, og har er temperaturen altid behagelig. De serverer et hav af ting her, men min yndlingsret i denne grilbar er pølsemix. I denne grilbar arbejder desuden danskere som man kan forstå hvad de siger, og det er et stort plus fra min side af. Jeg har tit prøvet at sige til thailandske piger i andre barer at jeg ville have ekstra løg på men det var somom at de ikke helt forstod mig.

Hvis vi nu tager udgangspunkt i deres pølsemix, så er den god, men der er nogle ting som ikke helt fungerer. Deres pølsestykker er tit lidt kullede og deres pomfritter er simpelthen så sprøde at de ikke rigtigt bøjer sådan når man prøver at skubbe dem ind i munden, så det er svært at spise. På den anden side, så har den grilbar nok verdens bedste ketchup, og man må tage så meget man vil af den!

Nummer 1!

Center grillen.

Denne gril ligger  tæt på gymnasiet, lige klods op af Netto hvor vi drenge køber vores øl når vi siger god weekend om fredagen. Min yndlingsret hos denne grilbar er kebab mix. De ansatte er thailandske kvinder som er meget, meget svære at forstå, men heldigvis forstår de nemt mig. Grillen er også lidt kold her om vinteren, og den er dårligt belyst. Aviserne er også nogengande manglende.

Men stedet hvor de virkelig skiller sig ud er med maden. Når jeg kommer og beslitter min kebab mix med det hele, så får den serveret på en tallerken (!) og ikke bare sådan en plastik bakke som andre steder. De serverer den desuden med både salat, tomat, agurker og alt sådan noget kanin fodder. Det er virkelig en anden oplevelse end det snask man normalt får. Man føler sig jo nærmest som en konge når man sidder og spiser af en tallerken med fint bestik. De forstår virkelig at præsentere maden og lige rykke den det tak op ad der skulle til for at jeg lod dem vinde.

***

Lige tilsidst vil jeg dele en opdagelse jeg gjorde i dag med alle der læser min blog. Jeg fandt det svenske band Shotgun Crackers. De har en fantastisk lyd og de er meget dygtige. Jeg vil anbefale at i tjekker dem ud. Det kan i gøre her.


03-01-2008 - 21:52

Læske drik top 5

Jeg vil nu her i min blog komme med en top 5 over hvad jeg foretrækker at drikke i hverdagen. Der er taget udgangspunkt i varene tilgængelige på mit gymnasie så lad venligst være med at skrive "Omft WTF hvor fanden er den der indonesiske sodavand med tarmskyldnings smag"

Nummer 5!


Coca cola!

I er nok overrasket over at denne ikke ligger højere på min liste, men faktisk helt i bund. Jeg er bare ikke det menneske der kan lide coca cola, og sådan er det altså bare. Jeg synes tit der er alt for meget brus i, sådan så man ikke kan drikke den uden at få en slem hikke. Desuden siger smagen mig ikke det hele store.Nummer 4!

Spriite

Denne læskedrik har lidt de samme ulemper som Coca Cola. Der er simpelthen bare alt for meget brus i. Men tilgengæld har den en meget bedre smag, og den er en meget større oplevelse at læske sig i.Nummer 3!

Fanta

Igen en fra den verdensdominerende coca cola company. Denne smager dog helt fantastisk. Jeg foretråkker den gode gammeldags gule og ikke alt det der eksotik noget som lugter af blomster og varme lande.Nummer 2!

Frem Hindbær Brus

Dette er noget helt for sig selv. Denne læskedrik smager bare så hammerns godt. Det er jo helt af krogen. Der er ikke for meget brus i, og desuden så koster den kun 8 kroner. Dette er ikke meget sammenlignet med Coca Cola produkterne som koster 15 kroner for en halv liter.Nummer 1!

GRØN SPORT FRA FREM!

Mums mums og atter mums. Sjældent har man set sådan en god sodavand, faktisk aldrig. Dette er en oplevelse for dine sanser. Den lugter ikke bare godt, men den smager også helt perfekt! Ligesom Hindbær Brus koster den også kun 8 kroner, og så er den en rigtig tørst slukker.


-

Nu ved i så hvad i skal købe til mig, hvis i engang kommer forbi og har lyst til at sidde og nyde en sodevand sammen med mig. Hvis det er fredag og skolen er slut vil jeg dog foretrække en Harboe Bjørnebryg, men det er en anden sag.

Læs med når jeg skriver igen, fordi der vil jeg kåre de 3 bedste grilbarer i Esbjerg!

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her