Lintrup's blog
03-01-2008 - 21:52

Læske drik top 5

Jeg vil nu her i min blog komme med en top 5 over hvad jeg foretrækker at drikke i hverdagen. Der er taget udgangspunkt i varene tilgængelige på mit gymnasie så lad venligst være med at skrive "Omft WTF hvor fanden er den der indonesiske sodavand med tarmskyldnings smag"

Nummer 5!


Coca cola!

I er nok overrasket over at denne ikke ligger højere på min liste, men faktisk helt i bund. Jeg er bare ikke det menneske der kan lide coca cola, og sådan er det altså bare. Jeg synes tit der er alt for meget brus i, sådan så man ikke kan drikke den uden at få en slem hikke. Desuden siger smagen mig ikke det hele store.



Nummer 4!

Spriite

Denne læskedrik har lidt de samme ulemper som Coca Cola. Der er simpelthen bare alt for meget brus i. Men tilgengæld har den en meget bedre smag, og den er en meget større oplevelse at læske sig i.



Nummer 3!

Fanta

Igen en fra den verdensdominerende coca cola company. Denne smager dog helt fantastisk. Jeg foretråkker den gode gammeldags gule og ikke alt det der eksotik noget som lugter af blomster og varme lande.



Nummer 2!

Frem Hindbær Brus

Dette er noget helt for sig selv. Denne læskedrik smager bare så hammerns godt. Det er jo helt af krogen. Der er ikke for meget brus i, og desuden så koster den kun 8 kroner. Dette er ikke meget sammenlignet med Coca Cola produkterne som koster 15 kroner for en halv liter.



Nummer 1!

GRØN SPORT FRA FREM!

Mums mums og atter mums. Sjældent har man set sådan en god sodavand, faktisk aldrig. Dette er en oplevelse for dine sanser. Den lugter ikke bare godt, men den smager også helt perfekt! Ligesom Hindbær Brus koster den også kun 8 kroner, og så er den en rigtig tørst slukker.


-

Nu ved i så hvad i skal købe til mig, hvis i engang kommer forbi og har lyst til at sidde og nyde en sodevand sammen med mig. Hvis det er fredag og skolen er slut vil jeg dog foretrække en Harboe Bjørnebryg, men det er en anden sag.

Læs med når jeg skriver igen, fordi der vil jeg kåre de 3 bedste grilbarer i Esbjerg!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her