Kraght's blog
18-05-2007 - 22:04

Hvad er der sket siden sidst?

Så er det vist blevet tid til en mindre opdatering af min blog og mit liv i al almindelighed..

Jeg har som i kan se i mit sidste indlæg bestået min fagprøve med et 9 tal..

Svigerfar har sidenhen anbefalet mig til en stilling ved et stort firma i Brøndby.. Jeg har været til samtale og modtaget et fordelagtigt tilbud som jeg på mandag vælger at takke ja til..

Så jeg skal rykke teltpindende op, og flytte til hovedstaden eller eventuelt Malmø.. Jeg kan i øvrigt fortælle at de to år jeg brugte på min speditør uddannelse er givet godt ud, lønnen jeg kommer til at hive hjem er ganske udmærket som nyuddannet.. :)

I dag har jeg været til læge i Odense med mit brækkede skinneben som endnu ikke er helet ordentligt op..

Jeg skal derfor have enten et stativ på mit ben igen, eller have banket et marv søm i oppe fra knæet.. Jeg hælder mest til det sidste, da jeg ikke magter at have et kæmpe stativ på mit ben igen..

En kæmpe nedtur at skulle opereres igen, specielt med tanke på at det snart er 1 år siden uheldet skete.. Men for at benet skal blive godt igen, så kræves der en operation igen..

I morgen skal jeg til Kolding og bytte min nuværende Nokia N73 Music Edition til en Nokia E65, en rigtig lækker slide telefon.. Efter jeg kommer hjem derfra, så står den på FA Cup finale med det ene af mine hold: Manchester United.. Det andet er som de fleste måske ved, FC Købehavn.. :)

En kort opdatering af mit liv, og hvordan tingene i øjeblikket står til..


Trods den snarlige operation, så er mit humør på 8 på en skala fra 1-10 i øjeblikket.. :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her