Kraght's blog
29-05-2007 - 09:56

Nye billeder af bilen.. :)

Så er den kære pinse overstået.

Under den årlige pinsetur valgte min grandfætter lige at skyde et par billeder af min bil.. Bemærk i øvrigt den store Audi Q7 der står i baggruden på et af billederne, den er på hvide plader!!!

Jeg kan i øvrigt afsløre at jeg muligvis snart sælger den Alteaen.. Pga at jeg flytter til Kbh.. Så skal der en lidt mere byvenlig bil til.. :)

Så der bliver spekuleret stort i en Audi A3, igen, eller en ny Seat Leon..18-05-2007 - 22:04

Hvad er der sket siden sidst?

Så er det vist blevet tid til en mindre opdatering af min blog og mit liv i al almindelighed..

Jeg har som i kan se i mit sidste indlæg bestået min fagprøve med et 9 tal..

Svigerfar har sidenhen anbefalet mig til en stilling ved et stort firma i Brøndby.. Jeg har været til samtale og modtaget et fordelagtigt tilbud som jeg på mandag vælger at takke ja til..

Så jeg skal rykke teltpindende op, og flytte til hovedstaden eller eventuelt Malmø.. Jeg kan i øvrigt fortælle at de to år jeg brugte på min speditør uddannelse er givet godt ud, lønnen jeg kommer til at hive hjem er ganske udmærket som nyuddannet.. :)

I dag har jeg været til læge i Odense med mit brækkede skinneben som endnu ikke er helet ordentligt op..

Jeg skal derfor have enten et stativ på mit ben igen, eller have banket et marv søm i oppe fra knæet.. Jeg hælder mest til det sidste, da jeg ikke magter at have et kæmpe stativ på mit ben igen..

En kæmpe nedtur at skulle opereres igen, specielt med tanke på at det snart er 1 år siden uheldet skete.. Men for at benet skal blive godt igen, så kræves der en operation igen..

I morgen skal jeg til Kolding og bytte min nuværende Nokia N73 Music Edition til en Nokia E65, en rigtig lækker slide telefon.. Efter jeg kommer hjem derfra, så står den på FA Cup finale med det ene af mine hold: Manchester United.. Det andet er som de fleste måske ved, FC Købehavn.. :)

En kort opdatering af mit liv, og hvordan tingene i øjeblikket står til..


Trods den snarlige operation, så er mit humør på 8 på en skala fra 1-10 i øjeblikket.. :)
Følg Xboxlife her