Kalle's blog
24-02-2014 - 09:51

Hvor meget er nostalgi værd?

i det seneste stykke tid har jeg været meget fokuseret på ældre spil. i sidste weekend spillede mig og nogle kammerater på Nintendo 64 hvor både Super Mario Kart og Goldeneye blev spillet. den nostaligiske effekt var i fuld vigør. Dog tog effekten hurtig af. jeg tænker meget over gamle spil og jeg hyper dem meget i hovedet. Når man så endelig spiller dem bliver det en "vattede" oplevelse kan man kalde det. jeg tænker over hvad der var fedt ved spillet DENGANG, men nu tænker jeg mere over hvad det mangler og hvad kunne være bedre.


nu er jeg begyndt at se tilbage på nogle af spil jeg først spillede på Xbox 360. og fandt Tony Hawk Project 8 som var det andet spil jeg købte (det første var Oblivion). men en historie skal først knyttet på så læseren kan forstå. da jeg købte min xbox 360 var jeg 20 år og lige startet på et nat arbejde - og boede hjemme - hvilket vil sige jeg tjente gode penge. jeg har altid syntes godt om Tony hawk spillene. både gameplayet, musikken og tøjet. min første oplevelse med spillet var man kunne lave sin skater og der var både Adio og DC sko. der var Hurley og DVS tees. tøjet var så fedt at jeg begyndt at lede på nettet og købte det helt fra Amerika. det var en rigtig fed følelse.


nu har jeg så fundet spillet igen og skulle prøve det i går. det var sjovt at lave sin skater igen. det var sjovt at skate rundt og lave en masse tricks. Men hurtig begyndte jeg bare at tænke og over fejl og mangler og at jeg slet ikke havde den samme følelse som før. det var en flad fornemmelse at spille det og lidt kedeligt. dog skal jeg spille det mere.


jeg hentede spillet personligt og betalte 40 kr. for det. nu er det ikke mange penge hvad er nostalgi værd? hvor går grænsen?


har i andre haft gode/dårlige oplevelser med ældre spil?


har i måske brugt mange penge på det?


 


Kalle (:

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her