Kalle's blog
24-02-2014 - 09:51

Hvor meget er nostalgi værd?

i det seneste stykke tid har jeg været meget fokuseret på ældre spil. i sidste weekend spillede mig og nogle kammerater på Nintendo 64 hvor både Super Mario Kart og Goldeneye blev spillet. den nostaligiske effekt var i fuld vigør. Dog tog effekten hurtig af. jeg tænker meget over gamle spil og jeg hyper dem meget i hovedet. Når man så endelig spiller dem bliver det en "vattede" oplevelse kan man kalde det. jeg tænker over hvad der var fedt ved spillet DENGANG, men nu tænker jeg mere over hvad det mangler og hvad kunne være bedre.


nu er jeg begyndt at se tilbage på nogle af spil jeg først spillede på Xbox 360. og fandt Tony Hawk Project 8 som var det andet spil jeg købte (det første var Oblivion). men en historie skal først knyttet på så læseren kan forstå. da jeg købte min xbox 360 var jeg 20 år og lige startet på et nat arbejde - og boede hjemme - hvilket vil sige jeg tjente gode penge. jeg har altid syntes godt om Tony hawk spillene. både gameplayet, musikken og tøjet. min første oplevelse med spillet var man kunne lave sin skater og der var både Adio og DC sko. der var Hurley og DVS tees. tøjet var så fedt at jeg begyndt at lede på nettet og købte det helt fra Amerika. det var en rigtig fed følelse.


nu har jeg så fundet spillet igen og skulle prøve det i går. det var sjovt at lave sin skater igen. det var sjovt at skate rundt og lave en masse tricks. Men hurtig begyndte jeg bare at tænke og over fejl og mangler og at jeg slet ikke havde den samme følelse som før. det var en flad fornemmelse at spille det og lidt kedeligt. dog skal jeg spille det mere.


jeg hentede spillet personligt og betalte 40 kr. for det. nu er det ikke mange penge hvad er nostalgi værd? hvor går grænsen?


har i andre haft gode/dårlige oplevelser med ældre spil?


har i måske brugt mange penge på det?


 


Kalle (:

07-12-2011 - 22:52

Musikken er tilbage !

Efter en del overvejelser har jeg besluttet at jeg vil genoptage min musik eftersom det er MEGET lang tid siden og fordi mit ophold på Rødding Højskole, hvor jeg lærte at producere musik i studie programmet Logic, er ved at være til vejs ende. 

Har os tænkt på bloggen da min musiske bredde er blevet noget større. Dem jeg går sammen med hører House og Dupsteb hvilke er to genre jeg aldrig har hørt, men er blevet meget positivt overrasket over.

som i kan se i mine forrige blogs så har rock, metal og alle de mange undergenre de har fyldt mest på anlægget.

vil igen skrive anmeldelser af musik såvel gamle plader som spritnye, og igen skrive hva jeg pt. har på Ipodden. Så i vil nok se 4 til 5 anmeldelser inden jul.  

Der vil os være om mit ophold på skolen, som jeg har været virkelig glad. Hvis andre kender programmet Logic må i meget skrive. Er ikke ekspert da, men der er kommet et par sang nummer ud af og senere er blevet lagt ud på Soundcloud. Vil slutte af med at skrive hvad jeg hører lige nu. også synes jeg det er på sin plads at anbefale D.A.D nye plade ! lækker lyd er det eneste jeg kan sige og slet ikk som de to sidste flopper.
Noget af det jeg hører nu er ikke nødvendigsvis nyt. Lige på falderebet bliver den første anmeldelse enten Korns nye udspil med Skrillrex eller D.A.D nye plade. Skrillrex (fantastisk producer, alt hvad han piller er guld)
Avicii
Metallica (ikke deres nye plade)
Attila
Skindred
Owl City
Mutiny Within
Art of Dying
Chelsea Grin
Ed Sheeran
Fair to Midland
Hundred Reasons
In This Moment. 
25-01-2010 - 17:08

Musik er over det hele!

Musik er en fantastisk ting at have kendskab til. uanset hvor man går hen er musikken altid med. musik kan rører ved vores følelser, vores rytme og vores humør. musik for er terapi. hvis jeg har haft en sur dag jamen så er slipknot, all that Remains eller As i Lay Dying lige ved play knappen. Eller en stille og rolig aften med kæresten kan Joshua Radin og Colin Hay sgu gøre underværker. tænk over de minder du har haft - gode som dårlige - og jeg er sikker på at et musikstykke vil snige sig ind på dig. mange af de ting jeg husker, husker jeg nemlig fordi på det tidspunkt hørte vi en bestemt sang. musik i film er noget jeg ligger meget mærke til og os begyndt at have en del soundtracks liggende. De kan forstærke den følelse som sker på skærmen. en lille musik blog her på en mandag!
I'm Out!Der er kommet en del nye bands på Poden siden sidst:


Haste the Day
Silverstein (anbefalet at en fellow xboxlifer og er positiv indtil videre)
August burns red (helt nyt, kender det slet ikk endnu)
Thrice (De har en super fed lyd, kan stærkt anbefales)
Mutemath (aner ikk hva det er endnu:)
Joshua Radin
Dead by sunrise (Chester Bennington's side projekt)
Chevelle (har endelig fået deres seneste plade)
I Mother Earth
Panic at the disco
Safety Suit
Shinedown
Our Lady Peace (uden tvivl mit favorite band)
Trustcompany

en del nye ja så jeg glæder mig til at hører dem!

12-01-2010 - 03:24

Saosin - In Search of Solid Ground.

Jeg lagde først mærke til det amerikanske rock band Saosin da jeg "faldt" over det inde på amazon.com. faktisk kendte jeg dem overhovedet ikke. Det eneste der fik mig til at købe deres 1 studie album var fordi køberne inde på amazon også havde haft kig på 30 Seconds to Mars. så jeg tænkte what the heck! Hvis det var i samme dur som 30StM kunne det næppe være slemt musik. det blev smidt på Poden og må indrømme det tog et par gennemlytninger af albummet før min interrese begyndte at melde sig. Men da den først gjorde tog det hurtig fart:) nok om det, fordi det skal nemlig handle om deres 2 andet studie album som blev kastet på gaden sidste år D. 8 september.
Mine forventninger var jo - ikke helt overraskende - en del høje (i kender det nok selv at ens forventninger til noget aldrig kan leve op til det der nu må komme.)
Jeg skulle dog ikke frygte længe for efter andet gennemlytning var jeg igen solgt til stanglakrids. Saosin har en unkik blanding af  Hardcore hurtige lyd og emo IMO. Det er nemlig det som gør bandet til det de er i dag! første sang Keep me a Secret ligger hårdt ud og vise hvilken form resten af albummet tager. Der skal gives Props til trommeslageren Alex Rodriguez! Hans lynhurtige hænder og fede beats gør at han holder standarden hele vejen igennem. Hvis man lytter efter er der ALDRIG et stille øjeblik fra hans lydside. Han vil hele tiden udfodrer ham selv til ekstreme af hvad man kan gøre med et trommesæt. Sangen Why can't you see viser hvordan bandet virker som helhed. De spiller sgu sammen!!!
den sang har en utrolig energi og man ikke lade være med synge med. sangen Is it real viser derimod forsanger Cove Reber fantatiske stemme. han kan komme rigtig højt op uden at det lyder forvrænget eller plat. han holder tonen. Kan man danse til Hardcore rock musik? svaret må være ja fordi sangen What were we Made For viser netop det. jeg kan gudhjælpemig ikke lade være med lige at vrikke engang med hoften eller lave nogen enkelte af mine groovy moves:)
Puha det var meget ros hva? ja kritik er svær finde! det skulle lige være at Saosin har talent og plads til at eksperimentere med deres musik. så gør det ! De kan ikke flytte bjerge men de kan sagtens flytte til et bedre sted musikalsk!

Saosin nye album In Search of Solid Ground får 8/10 herfra. hvis man kan lide 30 Seconds to Mars, Fireflight, Three Days grace er det her et band man ikke bør snyde sig selv for!

Kalle :)

11-01-2010 - 03:09

Min smag i musik.

Jeg er en stor musik elsker. specifikt inde for rock, punk og metal genren. det kan være ALT. Der er SÅ mange undergenre indenfor rock genren at det kan være svært at følge med:)
Kender en del bands efterhånden da mit arbejde tillader mig at hører musik på min Ipod, så at skrive alle de gode navne op vil være spild:)
Startede først at hører rock musik i teenager alderen. nok mest for at irritere min forældre og være lidt anderledes end alt det der britney spears "se vi har det så godt musik" Det har så hængt lige siden og nu kan jeg overhovedet ikke for mig selv til at putte noget pop musik på Poden. De bands som fangede mig dengang var Blink 182, Green day, Bad Religion, Dyreforsøg (for dem som ikke kender det kan jeg fortælle det er det bedste dansk metal jeg nogensinde har hørt IMO) Slipknot, limp bizkit 3 three doors Down og nickelback. der var flere bands men jeg tror i kan gætte jer til hvilken vej jeg går her. i de sidste to år har jeg været inde på Amazon.com. det er rigtig smart derinde fordi hvis jeg skriver f.eks. Breaking Benjamin kan man se andre bands som muligivis er i den sammre genre eller som andre køber også har været og kigge på. problemet er lidt at nu er det begyndt at tynde lidt ud i hvad angår nyt musik. har simpelthen svært ved at finde nyt musik at hører. dog har jeg hørt godt om et band der hedder Haste the Day så må finde vejen til Itunes hører det ud:) hvis der er nogen xboxlifer som kan anbefale noget (helst nyt) og det er uanset genre undtagen pop vil i gøre mig til en glad mand. det var alt herfra!

I den her kategori vil jeg skrive andmeldelser af bands og skrive en opdatering af hvad jeg har på Poden i øjeblikket.

Lige nu hører jeg:
Saosin (nyt album fra dem, de er super fede)
Safetysuit
30 seconds to mars (deres nye album er GUD)
After Midnight project
Anberlin
Rammstein
Lo-Pro
Austrian Deatch Machine
As i lay Dying'
Coheed and Cambria
Evans blue
Flyleaf
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her