JaaD's blog
27-02-2008 - 14:16

Rekordbøde til Microsoft

Har ik skrevet noget i et stykke tid og fandt lige denne nyhed.'
Og det der står neden under siger vist sig selv, godt at jeg ik fik den bøde :D

Microsoft får rekordbøde af EU

Den amerikante softwaregigant Microsoft får rekordstor bøde på 6,7 milliarder kroner af EU-Kommissionen for at bryde konkurrenceregler.

EU-Kommissionen idømmer Microsoft på 899 millioner euro (6,7 milliarder kroner) for at bryde EU's konkurrenceregler. Det er den største bøde nogensinde og den tredje til den amerikanske softwaregigant, der sammenlagt har fået EU-bøder for 1,7 milliarder euro.

Straffen skyldes, at virksomheden ikke hurtigt nok har imødekommet EU's sanktioner og gjort sine styresystemer lettere tilgængelige for konkurrenter.

- Microsoft er den første virksomhed i de 50 år, EU's konkurrencepolitik har eksisteret, som kommissionen er nødt til at give en bøde for ikke at rette sig efter en monopol-afgørelse, siger EU-kommissær for konkurrence, Neelie Kroes.

Sagen startede i 2004, da EU-kommissionen erklærede, at Microsoft misbrugte sin store markedsandel.
(Tager Fra BT)

10-02-2008 - 11:46

Skiferie

Så smutter jeg på skiferie imorgen - nemlig Skt. Johan i østrig.

Lang tid siden jeg har lavet et blog indlæg - denne her er måske ligegyldig, men et eller andet skal jeg fylde den ud med :P

Har faktisk aldrig været på en "rigtig" skiferie endnu, men var i sverige en dag sidste år. Så skal nok kunne køre på snowboard ordenligt (ski har jeg ik prøvet og det skal jeg ikke - kommer til at ligne en idiot)
Skal der ned med nogle venner og være væk 1 uge, så det skal nok blive über

Men hvis der er net på hotellet, så kan det godt være jeg kommer på og evt. opdaterer min blog - om f.eks. brækket arme og andre ting...

Det var bare det.

Hav en fortsat god dag lifere :)
Følg Xboxlife her