Haugboelle's blog
12-08-2007 - 12:57

Derfor valgte jeg Xbox 360Velkommen hid

Reasons ?

Grunden til at jeg valgte en Xbox 360 er egentlig ret simpel, Gears of War, intet mere, intet andet. Jeg havde ellers svoret at nu sku jeg ikke ha flere konsoller (har haft de fleste) at nu var det PCen, og det var det jeg var gladest for. Boy I was wrong, og nøj hvor er jeg glad for at jeg lavede det impuls køb. Sagen er nu den at jeg ALDRIG spiller på min PC mere. Det at kunne ligge/sidde i sin sofa, behageligt skal det tilføjes, og game på sin box er bare så lækkert. Udover det, så gamer man på sit tv, i mit tilfælde en 40" LCD skærm.

Does it get any better ?

Yes it does, fandt hurtigt ud af at boxen havde andre fortrin. Dejlig trådløs controller, superb online system, milliardvis af flinke gamere online (deribland mange flinke og sjove danskere) og ikke mindst mange andre gode spil. Dog er Gears stadig det spil der er i højsædet, taget i betragtning utroligt, da jeg købte boxen tilbage i November 2006. Dvs 9-10 måneder er der gået med Gears og boxen, det jo nærmest en WoW lignende tilstand der her ;)

What to come ?

Lige om hjørnet venter store ting, episke slag der skal kæmpes og laughs over live der skal ud. I år står den på intet andet end og jeg nævner i flæng hvad jeg kan huske >

Bioshock
Mass Effect
Halo 3
Assassins Creed
Alone in the Dark
Kane and Lynch
Two Worlds


Os gamere blir da godt nok forkælet her op til den kolde tid, og hvor smukt er det ikke :)

Closing comments

Jeg endte op med at få mere end jeg nogensinde havde drømt om. Udover alle de ting jeg har nævnt, har boxen også bragt mig ind på et af de bedste forums jeg har været på, nemlig xboxlife.dk. Herinde har det frie sind lov til at snakke om alt mellem himmel og jord, og dets brugere er tættere på hinanden på den baggrund. Det kan blive lige lovlig offtopic til tider med tråde om voks, fars hækklipper og gud ved hvad, men der er plads til det og det dejligt. Så lige en tak med til folkene bag siden.

Regner slet ikke med at dette indlæg er indholdsrigt nok til at vinde konkurrencen, men det altid sjovt at deltage, om ikke andet føler man sig som en del af noget. Held og lykke alle


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her