Haugboelle's blog
14-08-2011 - 20:48

Hello friend

En mail der lige gav mig et dejligt smil på læben...


hello Friend
Last month I travelled to China for work purpose,To my suprise,I find good quality electronic products in China marketing. but their prices  are competitive. So I suggest you may visit their website: *link fjernet* . If you have this demand,you can contact them, their products and service are very good. It is not wrong to .Elsker bare når Kina vil sælge mig kompetitive gode elektroniske produkter, det er ikke forkert at :)
12-08-2007 - 13:23

Swipper is


Wuhuuu Swipper is er bare blevet for nice. De har ændret konsistensen på dem og smagen. Så der er nu en cola, fersken og jordbær. Colaen smager lige som den plejer, men jordbæren er blevet vildt god, og fersken fremfor sport er bare så nice. Konsistensen er blevet så sprød, man føler ikke rigtig det en cheap ass is man spiser længere, selvom det selvf er det.

Tilbud i Netto, du kan pt få en pakke med 72 stk for 30 kr, yes du hørte rigtigt, 30 kr!
Limited edition / Special edition eller Collectors edition ?

Fandt lige et hemmeligt billed på nettet og prøv lige at læg mærke til at der er en grøn imellem!!! Nogen der ved hvad det går ud på ?
Wishes in the near futureEn Swipper is tripack om dagen, det sagen!
12-08-2007 - 12:57

Derfor valgte jeg Xbox 360Velkommen hid

Reasons ?

Grunden til at jeg valgte en Xbox 360 er egentlig ret simpel, Gears of War, intet mere, intet andet. Jeg havde ellers svoret at nu sku jeg ikke ha flere konsoller (har haft de fleste) at nu var det PCen, og det var det jeg var gladest for. Boy I was wrong, og nøj hvor er jeg glad for at jeg lavede det impuls køb. Sagen er nu den at jeg ALDRIG spiller på min PC mere. Det at kunne ligge/sidde i sin sofa, behageligt skal det tilføjes, og game på sin box er bare så lækkert. Udover det, så gamer man på sit tv, i mit tilfælde en 40" LCD skærm.

Does it get any better ?

Yes it does, fandt hurtigt ud af at boxen havde andre fortrin. Dejlig trådløs controller, superb online system, milliardvis af flinke gamere online (deribland mange flinke og sjove danskere) og ikke mindst mange andre gode spil. Dog er Gears stadig det spil der er i højsædet, taget i betragtning utroligt, da jeg købte boxen tilbage i November 2006. Dvs 9-10 måneder er der gået med Gears og boxen, det jo nærmest en WoW lignende tilstand der her ;)

What to come ?

Lige om hjørnet venter store ting, episke slag der skal kæmpes og laughs over live der skal ud. I år står den på intet andet end og jeg nævner i flæng hvad jeg kan huske >

Bioshock
Mass Effect
Halo 3
Assassins Creed
Alone in the Dark
Kane and Lynch
Two Worlds


Os gamere blir da godt nok forkælet her op til den kolde tid, og hvor smukt er det ikke :)

Closing comments

Jeg endte op med at få mere end jeg nogensinde havde drømt om. Udover alle de ting jeg har nævnt, har boxen også bragt mig ind på et af de bedste forums jeg har været på, nemlig xboxlife.dk. Herinde har det frie sind lov til at snakke om alt mellem himmel og jord, og dets brugere er tættere på hinanden på den baggrund. Det kan blive lige lovlig offtopic til tider med tråde om voks, fars hækklipper og gud ved hvad, men der er plads til det og det dejligt. Så lige en tak med til folkene bag siden.

Regner slet ikke med at dette indlæg er indholdsrigt nok til at vinde konkurrencen, men det altid sjovt at deltage, om ikke andet føler man sig som en del af noget. Held og lykke alle


11-08-2007 - 11:49

Kender du det ?

Ja så sidder jeg her igen, foran den bærbare, og kan ikke tage mig sammen til noget som helst. Jeg burde tænde for boksen og spille noget Overlord (fandme sjovt) eller bare gå ud i haven og lave noget nyttigt. Men af en eller anden grund, så kan jeg aldrig tage mig sammen til noget som helst, når jeg ved at jeg skal noget senere på dagen. Skal ud af døren om 2½ time og drikke mig i hegnet til en lokal festivitas på plænen ala grøn koncert med bla Nik & Jay, One Two og Shubberne, så det skal nok blive hyggeligt, mon man kan få front row space til N&J ?

Men hvorfor er man sådan. Ville ønske jeg lige kun udnytte tiden og lave something, istedet er det yndlings beskæftigelsen der blir maxed ud, såsom at trykke F5 inde på xbl, selvom der kun er 5 online.

Så slog det mig pludseligt som et lyn, jeg skal da ha lavet en blog og alt det der, det da det, så her mit første indlæg, som kom af kedsomhed, god lørdag allesammen :)


Haugbølle når han keder sig med sin bedste ven...
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her