HunkyDory's blog
07-12-2006 - 02:58

Indiana Jones tilbage!!

Jeg købte de tre Indiana Jones film i et Box-sæt for 3 dage siden, da jeg har gået rundt med et ønske om at se dem igen efter mange år. Og jeg må sige at de er som jeg husker. Det er simpelthen de dejligste film af den slags storfilm, og de overgår samtlige andre Lucas produktioner på min liste (Ja, du så rigtigt din forbandet Star Wars fan! :)). Jeg har altid haft et særligt forhold til dem lige siden jeg så dem første gang, og efter alle disse år er luften endnu ikke feset ud af balonen.

share.xboxlife.dk

En kvalitet denne serie har, frem for mange mange andre film der har forsøgt det samme, er at kvaliteten rent faktisk ikke daler fra film til film. Både Raiders of the lost ark, Temple of doom og the last crusade kører en høj produktionmæssig standard. Humoren er helt unik, som bliver blandet godt ind i hele action aspektet i filmen og denne "eventyrlige" unikke stemning, som jeg endnu ikke har set i andre film, er også en oplevelse man ikke skal gå glip af!

share.xboxlife.dk

Det er altid sørgeligt når man har set sig glad i en serie af film, men ikke bliver mættet af dem, og bare har lyst til at se flere, i dette tilfælde, af indiana Jones' eventyre. Det var noget jeg gik og hungrede efter da jeg havde set dem alle 3 første gang og noget jeg er begyndt at hungre efter igen i forbindelse med min lille re-union med filmene. Derfor varmer det mit hjerte at se at der kommer en Indiana Jones 4 i 2008 (the Ravages of Time), som eftersigende skulle være med gode gamle Harison Ford stadig i rollen som Indiana Jones. Hvordan han kommer til at bære rollen som Indiana Jones nu hvor han er blevet gammel vil tiden vise, men det er kun rigtigt at beholde ham i rollen. Desuden skulle Sean Conery og Karen Allen også vende tilbage, og ikke nok med det, skal Natalie Portman ifølge rygter spille Indiana Jones' datter! Én ting som selvfølgelig er sikkert er at det er Lucas og Spielberg der står for produktion og instruktion.

share.xboxlife.dk

Så mit råd til jer er, at i skal ned og købe dette fremragende box-sæt i Fona for 250 kr, med en DVD skive med ekstra materiale. hvis i ikke allerede har den.

 

Til slut kan i lige få et billede af et af mine personlige farvorit spil til SNES. Det er som i kan se et Indiana Jones spil, men jeg er lidt i tvivl om hvad det hedder, da jeg desværre ikke har det mere...

share.xboxlife.dk


 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her