Fire-Jolle's blog
31-05-2007 - 10:41

Blog Intro I Azeroth!

Det her er så en blog kan jeg forstå, 1-0 til mig. Her har man så muligheden for at skrive alt muligt skrammel, som folk så kan sidde og stene til. Interessant. Jeg har en fornemmelse af at jeg vil bruge min regelmæssigt fremover, hvor jeg bl.a. sikkert kunne finde på at komme ind på områder som xbox 360 spil (WHAT A SURPRISE!) og noget World of warcraft gejl!

Jah lad os starte med wow!

Wow er lidt af en fanden, men samtidigt lidt af en engel. Jeg sad i gamle dage og gamede dagligt på min xbox og spillede især Cs og Halo 2, jeg hyggede mig gevaldigt, og havde sådan set ingen interesse for spil til pc. Konsol gamer 100%. ABER! Wow vakte min interesse, og det var første gang jeg hørte om MMO genren. Jeg kom i open beta og var forelsket i spillet, og det blev vennerne hurtigt også. Så i løbet af no time, blev Halo 2 sat på hylden (hvilket nærmest var urealistik på det tidspunkt) og Azeroth var klar til at blive indvaderet.

Jeg startede min wow karriere som mage i betaen, som hurtigt blev skiftet ud med en rogue i retail. Denne rogue har jeg så spillet på siden release nu, intet andet, udover en sølle lvl 30 alt. Jeg blev forelsket i raiding, det er simpelthen så smæske lækkert at nakke en ny boss. Mit guild bevægede sig langsomt i Mc, hvor guildet blev delt i to, og det nye guild fik hurtigt styr på bwl hvor vi fik first kill på Nefarian sidste sommer. Her sluttede eventyret så næsten, for jeg skulle på efterskole, og så var der ikke tid til wow længere, i hvert fald ikke i et omfang som jeg ville have det. Nu er mit efterskole år snart ovre (Hvilket har været et fucking AWESOME år!), og jeg er igen klar til at indtage Azeroth, eller outland for den sags skyld nu.


Halovolk


Btw. i skal være velkommen til at Add Ossirian på xbl.

//Fire-Jolle
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her