Fire-Jolle's blog
14-02-2008 - 19:13

Giv mig mit spil!

Det var denne 4 år gamle anmeldelse, der gjorde udslaget.
http://games.intertain.dk/?review/item&it=56016
Shenmue II så ud til at være et interessant bekendtskab, men det ville være en skam at sige at pengepungen ligefrem blomstrede, så det blev lidt af et sats da jeg i sidste ende valgte at købe spillet.

Når jeg tænker tilbage på gode handler jeg har gjort mig i tidens løb, så var det bestemt ikke da jeg købte en Sony Ericsson Z600 til 4k, men derimod min lille perle, - Shenmue II!

Spillet var en port fra SEGAs dreamcast, hvilket medførte at spillet led under en halv tam styring og en til dels forældet grafik. Derudover skulle man nok heller ikke gøre sig forhåbninger, om en oscar nominering af den indtalte dialog.

.. men, på trods af disse kritikpunkter, så er spillet ikke mindre end fantastisk. Jeg tænker her primært på historien. Historien i Shenmue II står i mit hoved sammen med KotOR, som det aller bedste historie præget spil til dato. Gameplayet er bestemt heller ikke til at kimse af, og jeg kan virkelig ikke anbefale folk nok at spille spillet. (Så køb det da! er ret overbevist om at det er blevet bagudkompatibelt på 360'eren nu)

..

Mit livstruende problem er bare...........
Shenmue II slutter pludselig bare, når det virkelig begynder at blive rigtig spændende (you know ala lord of the rings 1 og 2 style!), så når spillet slutter springer man i vejret og skriger efter Shenmue III!

Og jeg venter endnu.....  Spillet lader til at være fuldstændig glemt, måske pga. dårlige salgstal på boxen, men det er jeg da sådan set pisse ligeglad med. Jeg _VIL_ have min slutning på historien, det forlanger jeg, - det en menneskeret.

Det siger jeg endda uden at være nogen videre inkarneret Shenmue fan, for har desværre aldrig heller haft chancen for at spille Shenmue 1, som eftersigende skulle være det bedste i serien.

Jeg er ved at falde af stolen, når der årligt liige kommer et hurtigt rygte op at vende, om at NU ser det ud til at Shenmue 3 er på vej, men jeg vælger sådan set bare at blive liggende i gråd på gulvet, da jeg senere læser at rygtet er afbekræftet.

Giv mig mit spil... please!
31-05-2007 - 10:41

Blog Intro I Azeroth!

Det her er så en blog kan jeg forstå, 1-0 til mig. Her har man så muligheden for at skrive alt muligt skrammel, som folk så kan sidde og stene til. Interessant. Jeg har en fornemmelse af at jeg vil bruge min regelmæssigt fremover, hvor jeg bl.a. sikkert kunne finde på at komme ind på områder som xbox 360 spil (WHAT A SURPRISE!) og noget World of warcraft gejl!

Jah lad os starte med wow!

Wow er lidt af en fanden, men samtidigt lidt af en engel. Jeg sad i gamle dage og gamede dagligt på min xbox og spillede især Cs og Halo 2, jeg hyggede mig gevaldigt, og havde sådan set ingen interesse for spil til pc. Konsol gamer 100%. ABER! Wow vakte min interesse, og det var første gang jeg hørte om MMO genren. Jeg kom i open beta og var forelsket i spillet, og det blev vennerne hurtigt også. Så i løbet af no time, blev Halo 2 sat på hylden (hvilket nærmest var urealistik på det tidspunkt) og Azeroth var klar til at blive indvaderet.

Jeg startede min wow karriere som mage i betaen, som hurtigt blev skiftet ud med en rogue i retail. Denne rogue har jeg så spillet på siden release nu, intet andet, udover en sølle lvl 30 alt. Jeg blev forelsket i raiding, det er simpelthen så smæske lækkert at nakke en ny boss. Mit guild bevægede sig langsomt i Mc, hvor guildet blev delt i to, og det nye guild fik hurtigt styr på bwl hvor vi fik first kill på Nefarian sidste sommer. Her sluttede eventyret så næsten, for jeg skulle på efterskole, og så var der ikke tid til wow længere, i hvert fald ikke i et omfang som jeg ville have det. Nu er mit efterskole år snart ovre (Hvilket har været et fucking AWESOME år!), og jeg er igen klar til at indtage Azeroth, eller outland for den sags skyld nu.


Halovolk


Btw. i skal være velkommen til at Add Ossirian på xbl.

//Fire-Jolle
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her