Dr. Cropes's blog
30-07-2007 - 00:20

GTA IV

Jeg ser frem til denne titel, også selvom jeg i starten tvivlede på den.. Jeg synes jeg havde spillet lidt for meget GTA serien, hvilket nok kan forklares af jeg har spillet alle spil i GTA serien, men denne gang, så ser jeg mere frem til det, end jeg nogensinde har gjort før.. Man kan sige at jeg glæder mig ligefrem, og det er sjældent når vi snakker spil fra min side..
29-07-2007 - 23:56

"Afsked" fra Team Cruise Control

Ja, det er desværre rigtigt.. Forza Motorsport 2 er bare ikke et spil der rigtigt vil fange mig mere.. Jeg har kørt det sidste sving på Mable Valley Short, og alt tyder på jeg kun vil hive spillet frem hvis det pludselig brænder for at spille et realistisk racerspil igen..

Jeg valgte at spille spillet alt for meget i starten da det udkom, så nu synes jeg der ikke rigtig er mere at hente, også selvom jeg kun har gennemført 8% af spillet.. Jeg kørte to Endurance løb itræk D + C klasse, og det var nok det der blev "for meget"

Dette betyder også, at jeg må sige farvel til lederstillingen i Team Cruise Control og fortsætte som almindeligt medlem.. Alt tyder på at min kammerat Escozz overtager forretningen.. Jeg er selvfølgelig ked af at sige farvel, men jeg kunne også have gjort det bedre som leder..

Et sørgeligt første indlæg i min blog


/Dr. Cropes
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her