Burninhell's blog
04-02-2008 - 12:24

Siberia Neckband headset

Siberia Neckband er det nyeste headset fra Steelseries og de prøver noget nyt.

 

Design

Designet på Steelseries Siberia Neckband er flot, trendy og den lugter lidt af stil.

Headsettet minder meget om det de gamle headset fra Siberia hvid og sort som vi kender den. Den går rundt om nakken i stedet for op over hovedet. Headsettet er forholdsvis meget lille fordi det er Neckband.

 

Lyden

Der er rigtig meget bass og det er perfekt til spil og techno musik. Feks i spil som Call of Duty 4 kan man virkelig høre hvad den kan yde. Du kan høre hvor de forskellige eksplosioner skud og personer kommer fra. Det er virkelig vellykket.

 

Prisen

Prisen er ca 500 på Internettet og 600 kr ude i butikkerne. Steelseries Siberia Neckband er 500-600 kr værd. Som en bonus får man også en mikrofon inbygget og man får også en Xbox 360 adapter med sådan du kan sætte den til din xbox 360.

 

Komfort

Som sagt sidder den rundt om nakken i stedet for op over hovedet. Først er det ikke særlig behagelig, men efter man har brugt den i et stykke tid er den mere behagelig at have på.

Den er ikke trådløst og selve ledningen er meget kort, men der er en forlænger med.

Nu kommer der så mange ledninger rundt om Computeren og Tv’et at det er meget irriterende.

 

Konklusion

Steelseries Siberua Neckband er et udmærket headset til Prisen. Lyden er go, designet er en smagssag og komforten skal man vænne sig til. Alt i alt et udmærket headset.

 

+Lyden er rigtig god.

+Designet lugter af stil.

-Man skal vænne sig til det, da det er neckband.

-ledningerne

 

4/6 stjerner.   

Følg Xboxlife her