badehaette's blog
31-01-2007 - 15:05

Universal studios

Igår i min tur i los angeles, var jeg i Universal Studios. Der er sygt mange ting fra film vi kender (shrek, spiderman, desperate housewives,CSI, fear factor, war of the worlds, med mange flere). Og der var så en 4d biograf, hvor de vidste "shrek 4d".

-selve handlingen foregår lige efter 1'eren hvor Fiona er blevet befriet fra Faquaad, og de kører fredeligt i deres "løg-vogn" på vej tilbage, og så kommer Faquaad i spøgelsesskikkelse, og kidnapper hende Fiona trolden tilbage, og så får de hende så tilbage og det ender lykkeligt.

Men det seje ved dette var først og fremmest 3d'en som kom når du tog brillerne på i salen, men 4d (hvor de tilsætter vand effekter, og vibration i din stol) er virkelig noget jeg kunne se som fremtiden, hver gang æslet nyser får du lige et spray fugtigt vand på dig (jeg håber det var vand-hehe) og din stol vibrerer når dragen flyver tæt på vandet og pludselig skifter retning. Mega fed oplevelse.

Udover det var der nogle "...... -the ride" som f.eks. "back to the future-the ride", meget fed forlystelse, hvor du sætter dig ind i en vogn, og så er der er lærred, lidt ligesom en simulator til et fly.

Der var også Return of the mummy-the ride, se den var fed, du kører meget langsomt hen til en mumie (det var en rutschebane, på skinner) og så siger den noget med at," your soul is mine. bla bla bla", og så accelrerer du (ind i det du troede var en stenmur!) total hurtigt (Ville gætte på 80 km/t eller noget) og så bremser den pludselig hårdt op.... og tager hele turen baglens :) og så var der også nogle "kakelakker" der kravlede rundt ved dine fødder, creepy.

Det bedste af det hele var dog, universal studios egen "Toured guide" hvor de kørte igennem deres egne studier,man så b.la. War of the worlds scenen ,der hvor et fly er styrtet ned (det var real-size det fly :O) og desperate houseviwes nabolag :), det vil måske overraske dig at film som: Bruce den almægtige, og The Pink Panther hverken er optaget i Paris eller New York, men i hollywood i universal studios :)

derudover lavede de nogle "forlystelser" ind i mellem på touren, hvor bussen sad fast, og så kom king kong eller lignende:) med masser af seje special effects hvor du fik vand på dig eller ild ! det var sgu lidt varmt, (ilden var 5m uden for vognen).

Kan du huske scenen fra "beverly hills cop 3" (frækkere end politiet tillader 3, på dansk) hvor Eddie er nede i den der tunnel og så er der de der turister i en vogn, hvor der kommer vand ned på dem, og et tog der vælter?

Den kørte man skam også igennem og er du gal det var som om man var i filmen, med ild, og elektricitets gnister og vand og alt muligt, og det fede var at du var der hvor den vogn i filmen havde været, og du oplevede præcis det samme :) nice!

men er for træt til at skrive mere, husk på vi er 9 timer bag jer, og så kan i selv regne ud hvad klokken er.


Kan lige hurtigt sige noget om hvad vi skal idag, regner med at vi tager til Las Vegas (alle siger det er et must), og ser lidt høje bygninger osv. :) (der er næsten ingen høje bygninger i L.A!! pga. frygt for jordskælv), så det bliver fedt at se noget rigtigt højt amerikansk bygningsværk :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her