badehaette's blog
31-01-2007 - 15:05

Universal studios

Igår i min tur i los angeles, var jeg i Universal Studios. Der er sygt mange ting fra film vi kender (shrek, spiderman, desperate housewives,CSI, fear factor, war of the worlds, med mange flere). Og der var så en 4d biograf, hvor de vidste "shrek 4d".

-selve handlingen foregår lige efter 1'eren hvor Fiona er blevet befriet fra Faquaad, og de kører fredeligt i deres "løg-vogn" på vej tilbage, og så kommer Faquaad i spøgelsesskikkelse, og kidnapper hende Fiona trolden tilbage, og så får de hende så tilbage og det ender lykkeligt.

Men det seje ved dette var først og fremmest 3d'en som kom når du tog brillerne på i salen, men 4d (hvor de tilsætter vand effekter, og vibration i din stol) er virkelig noget jeg kunne se som fremtiden, hver gang æslet nyser får du lige et spray fugtigt vand på dig (jeg håber det var vand-hehe) og din stol vibrerer når dragen flyver tæt på vandet og pludselig skifter retning. Mega fed oplevelse.

Udover det var der nogle "...... -the ride" som f.eks. "back to the future-the ride", meget fed forlystelse, hvor du sætter dig ind i en vogn, og så er der er lærred, lidt ligesom en simulator til et fly.

Der var også Return of the mummy-the ride, se den var fed, du kører meget langsomt hen til en mumie (det var en rutschebane, på skinner) og så siger den noget med at," your soul is mine. bla bla bla", og så accelrerer du (ind i det du troede var en stenmur!) total hurtigt (Ville gætte på 80 km/t eller noget) og så bremser den pludselig hårdt op.... og tager hele turen baglens :) og så var der også nogle "kakelakker" der kravlede rundt ved dine fødder, creepy.

Det bedste af det hele var dog, universal studios egen "Toured guide" hvor de kørte igennem deres egne studier,man så b.la. War of the worlds scenen ,der hvor et fly er styrtet ned (det var real-size det fly :O) og desperate houseviwes nabolag :), det vil måske overraske dig at film som: Bruce den almægtige, og The Pink Panther hverken er optaget i Paris eller New York, men i hollywood i universal studios :)

derudover lavede de nogle "forlystelser" ind i mellem på touren, hvor bussen sad fast, og så kom king kong eller lignende:) med masser af seje special effects hvor du fik vand på dig eller ild ! det var sgu lidt varmt, (ilden var 5m uden for vognen).

Kan du huske scenen fra "beverly hills cop 3" (frækkere end politiet tillader 3, på dansk) hvor Eddie er nede i den der tunnel og så er der de der turister i en vogn, hvor der kommer vand ned på dem, og et tog der vælter?

Den kørte man skam også igennem og er du gal det var som om man var i filmen, med ild, og elektricitets gnister og vand og alt muligt, og det fede var at du var der hvor den vogn i filmen havde været, og du oplevede præcis det samme :) nice!

men er for træt til at skrive mere, husk på vi er 9 timer bag jer, og så kan i selv regne ud hvad klokken er.


Kan lige hurtigt sige noget om hvad vi skal idag, regner med at vi tager til Las Vegas (alle siger det er et must), og ser lidt høje bygninger osv. :) (der er næsten ingen høje bygninger i L.A!! pga. frygt for jordskælv), så det bliver fedt at se noget rigtigt højt amerikansk bygningsværk :)
30-01-2007 - 04:41

City of Angels

nogen af jer undrer jeg måske af hvor jeg bliver af på live/life, :)

og sagen er den at jeg sidder i den anden ende af verdenen, nemlig i Los Angeles. Der er helt vildt fedt her (aldrig været her før) var her siden lørdag d. 27, og kommer hjem den 4 februar, og det bedste ved det hele er at jeg ved samtlige personer jeg kender sidder i skolerne og læser wohooooo :)

der er også dejligt varmt, intet sne, men det her er jo kun vinter!
22-01-2007 - 21:45

Hvad skal du have i 2007?

I dette blog indlæg vil jeg prøve, at skære en liste ned på en meget minimalt antal spil, nemlig min top 3, over de spil jeg SKAL have til xbox 360 i 2007.
Vil virkelig prøve at holde det på kun at købe 3 spil i år, eftersom jeg sidste år fik brugt lidt for mange penge på min 360'er (over 15-18 spil), nå men here we go:

biahh

Brothers in Arms: Hells highway 3.
-Selvom jeg aldrig har prøvet denne serie før, ser det jo ekstrem godt ud (*host, GC 06 trailer på gametrailers.com *host*)
kan virkelig godt li' grafikken/den fysiske teknik når de døde lig falder ned fra tage. og det taktiske element, og håber dette spil vil blive kanont fedt!

gta
Grand Theft Auto: IV 2.
Et must, andet kan jeg ikke sige, Rockstar har bevist så mange gange, at de ER kongen i denne kriminelle sandkasse genre. Selvom jeg ikke har set et eneste screenshot endnu, mindes jeg de gamle dage med det originale GTA 3, på ps2, det var tider!. Og hvis det bare bliver nogenlunde samme kvalitet, som GTA 3 var, er jeg solgt.

Assasins creed
Assasins Creed 1.
-Dette fantastiske spil glæder vi os vist alle sammen til, free roam snigmordning i middelalderen? et spil der virkelig lyder som noget der kan blive til noget stort, og som jeg også ved gør.!


17-01-2007 - 21:18

coca cola zero=coca cola light?

ja så har coca-cola lige lanceret (i Danmark), "Cola zero", med masser af reklamer, og det er jo dybest set det samme som cola light, bare lidt andre sødestoffer hvis jeg har ret. Så måtte man jo lige smage, om der var noget om snakken, og konklusionen er:

 

Lortet er det samme!!!!, kan næsten ikke smage forskel på de 2, dog føles det som om der er lidt mere brus i cola zero, end i cola light.

 

 

Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her