Agent Bamse's blog
17-11-2007 - 20:19

D3 -->

Jeg havde længet gået og leget med idéen om at tage fra det mørke Jylland til KBH for at se D3-messen, så da jeg fik en invitation af NFI, så var det besluttet.

Efter 5 timer i et tog uden noget at lave, finde hotellet og et smut op og ned ad strøget, så var jeg klar til at tage over til Øksnehallen.

Da jeg kommer derover står der en 10-15 mennesker i kø ved én mand, der bevægede sig så langsomt som kun en 80-årig kan. Jeg kommer endelig hen til ham, og siger at jeg kommer fra Herning Folkeblad - det bliver en hurtig joke om, at jeg da har været langt undervejs og så på med armbåndet. Han tjekker ikke navne eller noget, som om at hvis man kunne finde på at lyve om, at man kom fra Herning, så skulle det da belønnes - sandt eller ej.

Indenfor på messen bliver jeg mødt af en pige, der uddeler Goodie Bags med forskellige blade fra GEAR, Mobil osv. Jo jo, so far so good.

Efter en hurtig rekognisering bliver der styret over mod den fri bar. Og det skulle vise sig at være en RIGTIG go' idé at have fri bar - for der var varmt som ind i helvede.

Der er en masse konsoller med alt fra Simpsons til FIFA08. Der var ikke mange interessante spil som sådan, da de fleste var udkommet eller var lige på trapperne. Ét meget interessant spil var dog fra Zeitguys' stand - Recoil: Retrograd mener jeg, det hed. Det kunne ikke spilles, men der kørte en gameplay-video fra en pc - godt nok med Xbox360-controllere tilsluttet. Spillet går ud på, at der er nogen, der rejser tilbage i tiden og forhindre nogle af de dystre perioder i menneskets historie. Men de bliver forelsket i den magt, de får osv.

Men kort sagt en messe der er beregnet til, at man kan komme og prøve nogle spil, som er udkommet (for lang tid siden - f.eks. Wii Sports) eller nogle, der er lige på trapperne - Efter dette kan du "heldigvis" gå over til Merlins stand og købe dem. D3 er en messe, der promoverer diverse spil og 95 % af oplevelsen ville kunne opleves ved at gå ned i den lokale EB Games og prøve deres Xbox360/PS3/Wii.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her