Agent Bamse's blog
21-04-2007 - 20:19

God of War 2

Jeg har stort set ikke spillet på min PS2 siden næstegenerations-konsollerne fandt vej ind i huset. Men det er der godt nok blevet lavet om på nu. God of War 2 hedder spillet, der kan få mig til at glemme alt om Xbox 360'eren og Wii'en... Det er fantastisk stemningsfyldt, og grafikken er virkelig også flot i forhold til, det er på PS2'eren.

Du spiller som The God of War, Kratos. Han bliver frarøvet sine guddommelige kræfter af selveste Zeus. Han bliver også slået ihjel af den irriterende Zeus, men som han får at vide i helvede: "It's only cowards who accept death - and you're a Spartan!"

Kratos får nu hjælp af en titan, der dog ikke er mægtig nok til at trodse Zeus direkte. Men Kratos skal nu opsøge The Sisters of Faith, som kan gøre sådan, at Kratos kommer tilbage til det tidspunkt i tiden, hvor Zeus forråder ham - og så i stedet for selv at dø, så kan han dræbe Zeus.

Men kort sagt et fantastisk spil, der helt klart skal købes, hvis man har en PS2 ;)

Og spørg endelig, hvis I har spørgsmål :)

10-04-2007 - 22:53

Håndholdte maskiner - hvad skal vi med dem?

Jeg er selv ejer af en PSP og en DS - men de ligger for det meste bare og samler støv. Gennem mit arbejde har jeg fået en masse PSP-spil, men der er ikke noget, der fanget min interesse specielt. Generelt synes jeg, at de fleste spil til de håndholdte maskiner er noget lort! Det er dårlige remakes/konverteringer af originale konsolversioner, og udviklernes eneste intentioner er at tjene lidt flere penge.

Og hvornår bruger man så den håndholdte maskine? Jeg bruger personligt næsten aldrig min DS, og min PSP bliver KUN hevet frem, hvis jeg er ude at rejse. Jeg gider ikke se film på den, da skærmen er alt for lille, og så har jeg jo smidt et par tusinde efter en Phillips bærbar dvd-afspiller, så heller ikke dér kan PSP'en vinde mig over.

Hvordan har I det med jeres håndholdte maskiner, hvis I har nogle? Og hvilke spil har fanget jeres interesse?
10-04-2007 - 22:37

Jeres yndlingsspil

Bøger kan jeg virkelig leve mig ind i og få en rigtig fed oplevelse - det samme med spil. Dog er der noget længere mellem de rigtig gode spil. Mit absolutte yndlingsspil gennem tiderne er helt klart Might and Magic: For Blood And Honor. Dette spil har alt; den fantastiske historie, der holder dig fanget til skærmen, den variation som alt for mange nutidige spil mangler og ikke mindst det bedste gameplay jeg nogensinde har prøvet.

Hvordan har I det med spil? Fortæl eventuelt kort om det spil, der har gjort mest indtryk på jer, og som I har nydt at spille mest.
Følg Xboxlife her