A-Torsten's blog
05-02-2007 - 09:09

Min "hjemmebio" sælges

Så er jeg kommet frem til en "hård" beslutning.. Min elskede projektor skal sælges... Under 50 timers film er det blevet til.

Efter at have købt LCD får jeg den simpelthen ikke brugt så meget som jeg gerne ville... Så istedet for at den skal hænge i loftet og samle støv, så må den nok desværre videre i systemet til en ny ejer...

Ellers ultra lækker projektor i super sprødt design... Har før gamet på den med min gamle GaceCube... Fed oplevelse med Need For Speed i 76" tommer ;)

Tjek evt annoncen her: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?p=268013#268013
02-02-2007 - 10:41

Nye spil og baby-svømning

Så fik jeg købt lige nye spil...

På min fødselsdag d. 29 købte jeg Fifa 07. Første indtryk var meget ringe, og allerede 1 time efter var det sat til bytte.

Det lykkedes mig dog, at lave en ridse i skiven, så den handel fik jeg afblæst igen. Vil helst ikke være kendt som en "dårlig" sælger. Spillet virker dog stadig 100% og jeg er faktisk blevet meget mere glad for det.

Jeg er stadig helt utrolig ringe, men mon ikke jeg snart er god nok til at klare første udfording.. Vind over valencia og scor med en sen indskiftet spiller.

Og nu har konen lige haft ringet. Der er kommet 2 spil i postkassen i dag. Madden 2007 og Table Tennis. Begge købt af heroes. Super sælger og super handel. Glæder mig meget til at komme hjem og game i weekenden. Det bliver nok bare først søndag.

I dag skal jeg alene til baby-svømning med princessen. Det glæder jeg mig til. Hun hedder i øvrigt Rebecca, og hun bliver 5 måneder på søndag


Rebbecca som farlig tiger


Og så en sidebemærkning. Er nu blevet LIFE´er på debatten.. Fedt .. hehe

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her