Krisgebis's blog
26-03-2016 - 12:10

Øl og (u)hygge Livestream

Hej Folkens,

Jeg håber I nyder påsken, der sikkert er fyldt med påskefrokost og familiehygge i forskellige afskygninger. Forhåbentligt er der også plads til lidt gaming, nu hvor man ikke skal møde på arbejde. For mit vedkommende kommer den til at stå på gaming hele dagen, og i den forbindelse har to af mine venner og jeg opstillet et studie, så vi kan få lavet et fint livestream.

Ideen er simpel: Ren hygge, en masse øl, uhyggelige spil og streaming hele dagen.

I løbet af dagen vil vi spille Alien: Isolation og en af de nyeste Resident Evil Remasters, og selvfølgeligt have et hav af underlige samtaler undervejs, så vi håber I vil komme ind og deltage.

Vi starter tidligt på eftermiddagen

http://www.youtube.com/user/Krisgebis/live


Gamertag
18-01-2016 - 15:43

Vi spiller X-Com: Apocalypse

X-Com har alle dage været en fantastisk serie, og både min ven Sigurd og jeg har været fans, siden vi var drenge. Nu er turen kommet til at spille igennem det 3. spil, som var den oprindelige skabers efterfølger til det første X-Com. Ambitionsniveauet var steget på alle fronter, med et mere komplekst strategisk niveau, flere, og forskellige, fraktioner og flere elementer at holde øje med.

Vi fik aldrig spillet X-Com: Apocalypse særligt meget, da det udkom, fordi det virkede for komplekst og sværhedsgraden var utroligt høj, men det er nu tid til at vende tilbage og give Aliens et spark i røven. Dette er første afsnit af vores gennemspilning af X-Com: Apocalypse.

Ligesom ved gennemspilningen af de to foregående X-Com spil, så er ideen at se hvor langt vi kan komme uden at slå ting op på nettet, ved at spille på sværeste sværhedsgrad og uden at reloade. Død er permanent og sejrene er få. God fornøjelse.Er der andre med erfaring fra X-Com: Apocalypse derude?

Gamertag
21-11-2015 - 21:16

Under Luppen - Destiny #1

Der er blevet skrevet meget om Destiny. Der er lavet mange videoer om Destiny. Der har været et hav af nyheder om Destiny. Og selvom jeg købte spillet for længe siden, så har jeg aldrig rigtigt fået spillet Destiny. Det har min ven, Christian, heller ikke, så da der var en positiv buzz omkring udvidelsen The Taken King, og en flok venner manglede de to sidste krigere til deres raid-party, besluttede vi, at det langt om længe var blevet tid til at hoppe med på Destiny. Men det var ikke nok blot at spille det, for vores rejse skulle også dokumenteres.

Vi har derfor startet en videoserie, hvor vi spiller igennem en del af Destiny og efterfølgende sætter os sammen og snakker om vores oplevelse og løbende tanker. Ideen er at undersøge fænomenet Destiny på godt og ondt, med nye og nysgerrige øjne og ikke ud fra de mange indtryk og kommentarer, der allerede er omkring på nettet. 

Første episode er færdig og omhandler vores solo vej fra start til level 10
Gamertag
20-10-2015 - 22:29

Hallo Halo (Video)

Så kommer Halo 5 snart i butikkerne!

I har sikkert set en masse gameplay fra det kommende Halo 5 allerede, men hvis i mangler et ekstra stream af de første 3 missioner, der må blive vist indtil videre, så har jeg lavet en gennemspilning på Legendary sværhedsgrad. Så kan i også få en fornemmelse for, hvor sværhedsgraden ligger, sammenlignet med tidligere titler.

Oprindeligt streamede jeg gameplayet fredag og lørdag, og den sidste video, hvor jeg spillede på den sværeste sværhedsgrad, tog mig 4 timer. Jeg kom også til at sidde fast i den sidste del af videoen, fordi sværhedsgraden er så høj, så det virker til, at der vil være en nogenlunde stor udfordring med at komme helt igennem spillet. Spillet begynder 4min inde i videoen, hvis i vil springe min indledning over.

Kigger - Halo 5: Guardians


Hvad ser i mest frem til ved Halo 5 (forudsat at I ser frem til Halo 5)? Kampagnen, historien, multiplayer etc.

Gametag
30-09-2015 - 13:57

Shellshock 2 (video)

Der udkom en række af B-skydespil til konsollerne i sidste generation, der endte deres dage med at blive glemt, da de ikke rigtigt kunne konkurrere med de store drenge.

Jeg har kastet mig ud i en gennemspilning af en af disse titler: Shellshock 2: Blood Trails. Heldigvis er min bror ved min side undervejs, så jeg forhåbentligt ikke tager permanent skade, når vi undersøge denne glemte titel. Vi vi finde en kerne af sprødt gameplay under den utiltalende overflade? (Sandsynligvis ikke, når man tage de dårlige anmeldelser i betragtning). Du kan være med hele vejen i vores "undersøgelse".

Det første afsnit er lagt op, og vi har optaget en del gameplay allerede, så der vil komme et nyt afsnit op på min kanal hver fredag.

Let's Play: Shellshock 2 - Blood Trials #1Har du prøvet enten Shellshock 2 eller et af de "glemte" B-skydespil?

 Gamertag
Følg Xboxlife her