's blog
31-01-2013 - 17:58

Danmarks Indsamling 2013

Så nu skal vi indsamle en masse penge igen, som et plaster på såret til de mennesker som vi har stjålet fra igennem de sidste 400 år... 


Jeg synes det er brandærgerligt at vi har ledere som opfordrer de uskyldige til at bistå de skyldige. 


- Med de skyldige mener jeg selvfølgelig slavehandlerne, ressource-tyvene og de udenlandske ambassadører, 


- Den ene procent..


http://www.information.dk/449047


 


Mens staten fortsat bliver opkøbt af lobbyister og mere og mere bliver til et privatiseret organ, blomstrer sandheden om løgnen.


En løgn om demokrati. 


En løgn om frihed. 


En løgn om vores finanssektor.


 


Os (folket) er blevet til slaver for staten, - Det er sket helt åbenlyst, men de fleste så den ikke komme, og hvordan skulle de? - Alle de løfter om en bedre fremtid for efterkommerne..


Staten er idag en hånddukke som styres af større magter, og vi kan jo se det hver aften i 19 Nyhederne, hvordan de dækker over eliten og skaber splid mellem mellemklassen og underklassen. - Det hele er en del af en større plan.


Mens staten vasker dens hænder og folket æder rå løgne, sidder dukkeføreren og sætter næste led på pyramiden. 


Pyramiden fungerer således at spidsen bliver spidsere, og bunden bliver større, dag for dag. 


Hvordan skal det nuværende kapitale system kunne fungere i det lange løb, når gælden til den ene procent bliver højere og højere?- mens de sidder på vores ressourcer og fordeler efter samarbejdsvillighed? - Det er skruen uden ende, og det er de 99% som bliver ramt.


Pyramidespillet fortsætter uhindret, så længe vi accepterer det.


http://ing.dk/artikel/124235


 


Vi bliver flere og flere her på vores kære moder jord, samtidig med voldtager vi hende hver dag for at please vores dukkefører. Vi har teknologien og "know-how'en" til at bygge en helt ny civilisation, men vi er for dumme til at tage det næste skridt, åbenbart..


De eneste som har fordel af teknologiens goder idag, er den globale elite, og ja, vi er stadig en del af den elite, men det er umuligt at det kan fortsætte med den rute vi har lagt.


Robotterne og computerne er på fremmarch, samtidig med at den private sektor flygter til udlandet for billigere arbejdkraft. Det er uundgåeligt at vi vil se en meget højere stigning af arbejdsløse i fremtiden, for hverken med den nuværende eller fremtidige model vil alle have mulighed for et arbejde.


Problemet ligger i at idag er det de få som har råd til robotterne/computerne (erstatningerne), og de er klar til at tage dem i brug for at spare, hvilket er til fordel for de få, men ikke de mange, som vil stå uden job, tag over hovedet og mad på bordet. 


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZdI_6fkikvQ[/youtube]

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her