SoulDecapitate's blog
03-08-2010 - 09:50

Fra Coolshop til Uncoolshop


Her i søndags så jeg en her inde på Xboxlife.dk der søgte Too human. Hurtigt var der en der linkede til coolshop 89 kroner leveret. Jeg bestilte straks spillet, så ville jeg lige tjekke op her tirsdag,der stod min odre som behandles, det undrede jeg mig lidt over da jeg allerede bestilte i søndags. Jeg tog så kontakt til deres kundeservice, som også sagde de godt kunne se der var sket en fejl, og ellers lød ret lige glad med hvad der var sket. Det var jeg naturligvis ikke, da jeg skulle bruge mit spil som en gave.

Ham jeg talte med ville prøve og se om det var muligt og få det sendt idag, jeg skrev nej slet du bare den ordre, og luk min konto ned med samme. Det skal lige siges, jeg er godt træt er ders falske pris garantier i forvejen, så besluttede mig bare for det var min sidste handel der inde.
 
Er godt klar over der kunne ha sket på andre sites, men det er mere deres "arrogante tror vi er konger" måde og behandle sagen på, så jeg har egenlig ikke lyst til og handle der mere. Så kunne jeg lige så godt lukke min konto ned. Det er trist jeg har altid været glad for det Coolshop der var engang, men det er desværre ikke sådan mere. Jeg vil nu kun fortage min handler i UK i fremtiden.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her