smatter's blog
17-06-2008 - 20:39

Flere online riddles

Well, jeg har lige et par riddles her, jeg gerne vil dele med jer andre:

Phobos 1: phobos.ramapo.edu/~clabulis/
Phobos 2: phobos.ramapo.edu/~clabulis/
Syphlux 1: riddleflux.weebly.com


Jeg er pt. i gang med at lave min egen riddle. 8 levels er færdige. Når jeg er færdig med den offentligører jeg den her i bloggen, men det kommer til at tage et stykke tid endnu. Jeg er ikke så hurtig til at lave riddles + jeg har ikke så fantastisk mange idéer til levels. Men jeg skal nok få den lavet færdig, og jeg håber da, den bliver god :)

Hvis I sidder fast i en af riddlesne, så send enten en pm til mig eller gå ind på xat.com/TheRiddle hvor der kan være nogen derinde, der kan hjælpe med riddlen. Jeg har selv klaret alle de 3 nævnte :)

Well, enjoy! :D
21-04-2008 - 14:49

Ny mobil! :D

Jeg har fødselsdag i dag, og jeg fik en mobiltelefon af mine forældre. En Nokia 6300, og jeg fik også et 1 gb hukommelseskort. Jeg er glad nu :D
Fik også et nyt Guitar Hero 2 til PS2 - Mit gamle var gået i stykker. Nu kan jeg igen spille det klart bedste spil i GH serien, og et af de bedste spil nogensinde.

Edit: Glemte at skrive, at jeg blev 14 år :D
05-04-2008 - 16:33

Water Temple klaret

Water Temple = Tortur. Jeg kunne ikke finde rundt i noget som helst der. Jeg ledte rundt omkring i så lang tid for at finde en nøgle, og da jeg så fandt nøglen, så var der stadig en hel del, der skulle ordnes. Og der er en ting, jeg ikke kan komme mig over: Bossen var noget af det NEMMESTE i templet. Burde bossen ikke være noget af det sværeste i templerne?

Nå, men det er endelig klaret. Videre til næste tempel... hvad det så end er...
30-03-2008 - 16:25

Ocarina of Time

Fandt min Nintendo 64 frem igen her i går og begyndte at spille OoT. Jeg var før kommet til Forest Temple og havde stadig lidt styr på historien, men jeg kunne ikke helt finde ud af, hvad jeg skulle pga. min pause fra spillet, så jeg brugte en walkthrough til lige at finde ud af, hvor jeg var henne, og hvad jeg skulle. Det gjorde jeg dog først et stykke efter at have sat spillet i, for før gik jeg bare rundt omkring i Hyrule og bare nød spillets fantastiske musik.  Zelda's Lullaby, Eponas song, Song of Time. Jeg kan dem bare og elsker dem bare.
Nå, men jeg fandt ud af, hvor jeg var henne og fik klaret Forest Temple og lidt af Fire Temple i går. I dag har jeg indtil videre klaret Fire Temple og Ice Cavern, så jeg har nu fået nogle meget flotte (og tunge) sko. Jeg er kun lige gået ind i Water Temple, men venter lidt endnu med den. Jeg skal først overveje situationens alvor i templet... Især når der er alt for meget vand.

Når/Hvis jeg engang klarer den, så ved jeg godt, hvilken følelse jeg vil få. Det vil føles tomt. Man gennemført et fantastisk spil med en genial historie, og man ser slutningen og begynder at føle sig trist over, at man ikke kan spille spillet igen og få den helt samme historie igen. Man kan spille det igen og synes, historien er lige så god som første gang, men når man gennemføre et spil første gang, så er det noget helt særligt. Især når det er klassespil som Ocarina of Time.
Jeg ved dog godt, hvad jeg skal spille, efter jeg har gennemført OoT - Twilight Princess. Jeg har spillet lidt af det, men jeg starter forfra igen for at kunne huske historien - Jeg kan ikke huske, hvad der er sket. Jeg kan kun huske, at jeg skulle fiske på et tidspunkt, og det var mere eller mindre umuligt for mig. Det lykkedes dog, men jeg glæder mig ikke til det igen...


27-03-2008 - 18:50

Online gåder

Jeg fandt denne online gåde på et andet forum, jeg er på, for en to ugers tid siden, og nu vil jeg gerne vise jer den.

Læs "Help" inden I går i gang, og hvis I sidder fast, så brug hintsne. Jeg har selv klaret den og var nummer 8 til at klare den. Det tog mig en 6 dage at klare den, og der er 30 levels i stigende sværhedsgrad (3'eren er dog meget svær).

Nå, men her er linket:

http://phobos.ramapo.edu/~clabulis/home.html

God fornøjelse med den. Sidder I fast i den, så kan jeg give hints :)

(Og navnet på blogindlægget er nok lidt underligt, men jeg kunne ikke finde på noget bedre :P)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her