Shreik's blog
19-10-2009 - 17:22

Djævleøen tur/retur

Efter længere tids overvejelser endte jeg med at skrive mig op til det dér X2 og det er ikke noget jeg har fortrudt, men det blev fandme heller ikke en billig tur takket være DSB og det faktum jeg er fra Jydelandet - men det er jo min egen skyld.

Min torsdag startede ud med tage til Randers for at hoppe på toget og endnu vigtigere at skaffe det længe ventede Brütal Legend. Da jeg var der da butikken åbnede, skulle jeg dog også lige ha' en kommentar med om jeg havde overnattet ude foran, fordi jeg rendte rundt med 300kg bagage - Det er fandme humor... *Da dum tjiz*

Efter at have hentet det lækre spil, stod det på tog mod KBH i 3½ time cirka - Troede jeg.

Efter at ha' kørt med lange stop og vente tider rundt om i Danmark, får vi så besked om lige før Nyborg at vi er nød til at stoppe for at se om de kan lave toget. Det gjorde mig glad, da min tur allerede var mindst 20 min forsinket og det her bare ville gøre turen endnu bedre. Toget blev lavet og jeg kom frem, dog cirka en time senere end planlagt.

Da jeg endelig stod i KBH var det næste problem jeres forpulede offentligt transport. Jeg er jo jyde, så jeg stod bare og gloede for mig selv med piben og høtyven i hånden og tænkte "Det noget sovs!", hvor jeg derefter endelig fik kæmpet mig på et tog mod Glostrup og så med bus videre til hallen.

I hallen kom så det næste problem, da den kære Tue69 ikke gad tage sin telefon og jeg derfor blev nød til at spørge en CS nørd om vej til xboxene. Han pegede bare op ad og sagde "der er vist nogle konsoller der oppe.....". Manden havde dog ret og jeg fandt endelig frem til det forjættede land - Min plads mellem Tue og christianmp.

Allerede fra første sekund var stemningen god og jeg fik da hilst på nogle af de andre også. Folk var søde og rare fra start af og det så ud til at blive nogle fede dage med massere af gaming og bumset adfærd.

Aftenen stod på GoW2 turnering og Ismand var så uheldig at få mig på holdet. Jeg er ligeså effektiv til GoW2, som en grønlænder er til at holde sig fra alkohol, så jeg ville nok bare være et kødskjold der står i vejen. Stik imod mine forventninger endte vi med at vinde, da Ismand er fantastisk til spillet og river de andre rundt, mens han også har tid til at teamkille mig - :D. Jeg siger tak til Ismand og de andre for spillet og fordi de gad døje med en retard, som kanonføde.

Resten af torsdag gik med at være glad for Brütal Legend og lave male bonding med Tue og christianmp - Lesbian seeeeeechs.

Fredag blev den store "Jeg aner ikke hvad jeg laver her og jeg skal bruge meget mere kaffe" dag. Dagen startede med et chok over morgenmads priserne, så det endte med christianmp fik fat i sin kæreste og fik smuglet nogle boller ind (ninja much), som var med til at stille sulten. Jeg havde dog snydt på forhånd og min morgenmad endte med også at bestå af pomfritter med ekstra ekstra ekstra salt som straf for at være jyde (det mistænker jeg ihvertfald for).

Resten af dagen gik med jeg sammen med Christanmp så Assassins Creed 2 og Halo 3 turnering. Vi var hele 4 personer til at starte med, men så skred 2 små unger og så sad vi ellers og hørte på Ubisoft gutten 2 mand. Der var intet galt med det vi så, men jeg tror godt nok han har følt sig lidt dum, at have demo for 2 mand. Spillet så ganske fint ud, men tror desværre jeg kommer til at kede mig ligeså meget i 2'ern, som jeg gjorde med 1'ern. Dog har de meget mere i posen den her gang, og hvis man er fan af det første kan man vist roligt glæde sig!

Halo 3 turneringen var bare mega' fee' og jeg kom på hold med den kære svensker Jorge. Vi var selvskrevne vindere, men på grund af åbenlyst snyd og lag switching ( ;) )tabte vi til Halo dregene. Jeg har aldrig i mit liv oplevet at få tørret så meget røv, som i det her tilfælde og man overvejede flere gange bare at smide controlleren og gå grædende bort og rive i aben. Jeg blev dog og sammen med Jorge endte det med at være sjovt. Tak for spillet gutter, jeg opnår aldrig samme niveau som jer, men det er sku meget sjovt at kigge på!

Efter en gang Halo stod den bare på hyggegaming og her var der rig mulighed for at prøve Rock Band osv og Wollaman var så flink og kigge forbi og låne sit Ion Kit ud, så der kunne blive spillet 2 gange trommer. Det ser fandme godt ud når folk kan finde ud af det, men jeg holder mig bare væk, da jeg ikke kan klare mig på andet end beginner i GH: Metallica :D.

Lørdag var sidste rigtige dag og jeg startede da også dagen med at tabe stort i Fifa 10. Den bedste kamp må ha været den mod Rotator, da jeg vælger bare at aflevere bolden til ham istedet for at spille til mit eget hold, resten kan I gætte jer til.... Jeg fik dog en fin blå EA Sports fodbold, som tak for at tabe alle mine kampe, så lidt fik jeg da ud af det.

Efter at ha lollet lidt mere rundt i hallen skriver Blauwy at han har fået tidligere fri på arbejde, så min mission blev at finde ud af jeres forbandede offentligt transport, for derefter at overleve turen til Nørrebro. Jeg slap fra det med livet i behold og nåede at tilbringe et par timer i selvskab med Blauwy og spise på fin, fin, fin Pizza biks. Den rene luksus! Ud over at besøge ham fik jeg også lidt gaver med på vejen, men den ene er så fin den fortjener en blog for sig selv, når jeg lige får taget et ordentligt billede.

Blauwy endte med at tage med tilbage til Brøndby hallen og fordi jeres offentlige transport sluger måtte vi tage en taxa, da vi var dovne. Aftenen bød på Tekken turnering og jeg endte med at gå videre til 2. runde, takket være en der ikke mødte op til tiden, og så fik jeg ellers klø af en pro Tekken spiller. Sjovt var det dog.

I et øjeblik af awesomeness fik vi også bikset et fint Pessimist banner sammen med cirka 35 A-sider, som den kære Christianmp havde medbragt. Oven i dette kom der fine tekststykker og ogå det berømte skilt som Ismand endte med at rende rundt med, med teksten "Counter strike sucks ass". Det var ganske hyggeligt og I skal glæde jer til videoen ryger op.

Efter en nat med noget der ligner 3 timers søvn, var det tid til at gøre klar til at benytte det elskede offentlige transport igen. Jeg blev fulgt til bussen af min loverboy Mr. MP. krammet før det sidste farvel. Min dag var nu i hænderne på junkierne i s-toget og DSB's tidsfornemmelse.

Turen hjem ad blev brugt på at sove og nyde det dejlige togsæde, da mine sidste par nætter var tilbragt på hårdt gulv i sovepose. Aldrig har DSB tog føltes så rart.

X2 var et fint nok event, omend manglede lidt struktur. Det blev dog overskygget af det ekstreme sociale samværd vi endte med at have, specielt mit forhold til Tue's krop, samt bare det faktum at nørder der gamer automatisk klikker sammen. Det var fedt at sætte ansigt på de folk, man har mødt herinde og samtidig se nogle mennesker man ikke kendte, både til selve eventet men også bare de folk der mødte op til walk-in.

Tak for eventet og vi ses måske igen en anden gang og også tak til dig, fordi du har klaret at læse dig igennem denne ligegyldige jydes smøre.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her