Shreik's blog
08-03-2008 - 21:41

Anmeldelse af Halo 3

Af Shreik

Udgivelses Dato: 24/12/07
Pris: 699,-
Spillere: 1-2
Udviklere: Activision

Nu har jeg brugt et par timer i selskab med denne efterfølger til Single-player hittet, Halo 2: Blood Money.

Allerede fra spillets første sekunder ved du at du sidder med en kvalitets titel i hænderne, indtil du indser du har sat Beatiful Katamari i Boxen. Men man får hurtig smidt Halo 3 skiven i og du er klar til at skyde alfer og andet eventyr-gøgl.

I hovedmenuen mærker man at de ikke rigtig har brugt særlig lang tid på at stykke denne titel sammen. Den infalske larm af noget munke-gylle fra et skod-kloster i prag. Men får hurtig sat single-player kampagnen igang for at slippe for den musik, indtil du bliver mødt af et nyt nummer. Men du kommer igang, hvor du kommer flyvende ned i din konserves dåse. Du bliver mødt af en bomulds-plukker som lukker en masse ævl ud, hvorefter du skal kigge rundt, en lektie de fleste Halo fans hurtig skal lære, pga. de er så bovlamme.Her i mellem sker der en masse andet jeg ikke rigtig lagde mærke til, da jeg var ved at klippe tånegle, men jeg er sikker på det var spændende. Jeg skal så løbe med en kæmpe flok random mennesker igennem det længeste virtuelle hækkeløb med de ringeste teksture nogensinde set i et 360 spil. Vi når til nogle af de brutale fjender i spillet som ligner små tykke børn der vælter rundt. Disse ting er ekstrem farlige, så du skal tage din fremtids riffel og pløje dem ned, inden de gør noget farligt. Heromkring gik jeg tilbage til hovedmenuen fordi spillet var temmelig dårligt.Jeg valgte så at prøve spillets "Multiplayer" funktion, selvom lysten til at møde mennesker der rent faktisk spillede Halo for nydelsen skyld var ikke-eksisterende. Men jeg blev smidt i et ekstrem ringe lobby system, hvor en masse Halo-nørder sad og gryntede. Spillet kom igang efter cirka en times ventetid. Her konstatere jeg så fremtidens våben er ligeså brugebare som at hælde pis på varm asfalt - Efter jeg havde brugt 1700 skud fra min battle-rifle aka. Bøsse-rifle lagde manden iklædt pink sig på jorden. Jeg lå nu øverst og kunne konstaere Halo-spillere er super dårlige, så her stoppede jeg.

Alt i alt vil jeg sige det er det kedeligste spil jeg nogensinde har spildt tid på, det er teknisk en katastrofe uden lige, Activision har ikke lagt mange kræfter i det.

3/100

Kunne du lide denne titel kan jeg rekommendere;

Yaris
Pimp My Ride
Eragon
Bulletwitch

PS: Vil også ønske Tue69 et kæmpe "God bedring!", da han har fået konstateret et slemt tilfælde af Emo, en grum sygdom :(

PPS: Sethos88, min gode ven, har hjulpet mig meget i tilblivelsen af denne anmeldelse.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Kategorier
  • Ingen kategorier
Følg Xboxlife her