Sethos88's blog
31-12-2007 - 21:34

Sethos siger Farvel ...

"Sethos siger Farvel ...
"

Jeg siger farvel, farvel til det forgangende år - Et år med en masse op- og nedture!
Tror vist de fleste nu ved hvilken type jeg er, hvor meget tid jeg har brugt på Xboxlife, luftet mine tanker, idéer og negative sider.

Men jeg har da mødt en masse super flinke & spændende mennesker, er dog også stødt på verdens afskum i form af dumhed & dårlig humor ...

Dog ville jeg dog lige pointere et lille håndfuld mennesker, som jeg har stor respekt for, folk jeg har snakket en del med el. haft mine 'stunder' med, negativt så vel som erotisk. Jeg ved listen er meget kort, men bliv ej skuffet, hvis du ikke er på listen er chancerne for du nok er et fjols. Nej, dette er mennesker som jeg har stor respekt for, som har klistret sig til min underbevisthed.

Først og fremmest vil jeg fremhæve den søde Khaine775, en person som jeg har brugt mange timer sammen med i Crysis & Company of Heroes. Det sidste nævnte spil som vi får spillet en hel del, jeg tror han er ved at være træt af mig, sidde på MSN el. på Boxen, lure hvornår han kommer online så jeg kan tigge om en lille kamp! Men han bære dog over med mig - Håber vi får en masse kampe i det nye år!

Den næste på min liste må nok være den glat-barberet Juxer. En person som jeg til hver en tid vil sige god for! Han har en fed tankegang, lidt hen ad min egen - Han er nede på jorden, ikke nogen selvfed højtidig gammel knage, men Xboxlife's lille lyspunkt.
Han har dog ikke Call of Duty 4, derfor syntes jeg også han er en stråbuk.

Vi kommer nu til Tue69, en person som jeg pjattede lidt med på forum, mens han gang på gang lovede at spille Rainbow Six med mig, men det blev aldrig til noget. Da Halo 3 trådte ud af den ildelugtende sump, kom vi endelige til at høre hinandens spæde røst, medens vi blev bagbundet & bunkepullet af 12 Årige i diverse Gamemodes. Men efter flere ugers brok omkring spillets mangler & fejl, solgte han spillet en sen nat, hvor efter vi besluttede at vente på Call of Duty 4. Men det må siges at ha' været en succes, det spiller vi ofte - Så ofte vi kan, når han ikke siger han skal op til forældrene i 2 dage, hvor han så vender tilbage 2 måneder efter, eller når han skal i bad men først vender tilbage en uge efter - Så er det lidt svært. Men tak for det forgangende år min ven. ( Vidste i han slet ikke hedder Tue? )

vi den unge Da Senzai.
Vi har så sandelig haft vores små rutschebane ture gennem det uendelig univers. Men i bund og grund respektere jeg ham inderligt, for hans holdninger, for at prøve at skille sig ud fra mængden - Senzai, we love you baby.

Shreik, skal også nævnes, jeg orker ikke at spille med ham - Tror den dreng har fået lidt for meget sukker, men en super flink person som er skide skæg at snakke med!

MeanNesquick, en person som deler mange af de sammen meninger & samme synspunkter som mig selv. Han har dog overtaget i den afdeling, hvor folk fandeme skal have det at vide, det orker jeg ikke mere! Kudos for at holde det kørende.


Nu sidder i sikkert i vild spænding, i håb om at nå Xboxlife's nok sureste brugers Love Liste, men den er desværre slut nu. Det kan være jeg har glemt et individ, men who can blame me, DR1 sender jo gode programmer som trækker ens opmærksomhed.

Hvis i føler i burde ha' været på denne liste, så kan jeg kun sige " :( " - Men stadig fremrække en undskyldende hånd. Jeg elsker de fleste af jer!

Nu vil jeg smide en god film på, opvarme min lasagne fra i går, åbne en kold Sprite og nyde denne hyggelige aften i selskab med mig selv. Der er ingen hjemme & jeg har besluttet at holde et koger-nytår, da jeg har sprunget for 400,- knaldebang ( De ulovlige ) af de sidste par timer ... Utroligt hvad det kan gøre ved en bunke sand. ( Nej, brugte kun en enkelt. Er ikke en sinke der bruger 400,- på en bunke sand. )

Men håber alle, små så vel som store kommer sikkert gennem denne aften, får det super hyggeligt i venners eller families lag. ( OMG TEH LAGZ ).


Godt NytårMvh

Sethos

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her