Rechain's blog
08-02-2014 - 15:33

Arbejde og fødselsdags info



Jeg har haft fødselsdag d. 21/1 og er nu blevet 27 år. Føler mig på et eller andet punkt ikke ældre, og så alligevel mere voksen. Jeg har ikke rigtig fået nydt mit liv rigtigt endnu, at kunne slappe helt af uden bekymringer. Der har hele tiden været et problem som har gjort at jeg ikke er kommet meget længere. Er glad for at være blevet ansat i Janax A/S d. 15/1-2014 - en god start på det nye år, udover jeg kæmper med at finde balancen i hjemmet når jeg ikke er flyttet herfra endnu. På et punkt har jeg det bedre, men alligevel mangler jeg stadig at finde mig til rette i min egen tilværelse, men har skubbet det til side for min familie's skyld. Skal bare have mere og bedre fokus på arbejdet, og sørge for at geare ned når jeg er hjemme. For jeg gør en stor indsats for mine forældre, og vores 2 hunde. Det kræver meget, og nogle gange dræner jeg mig selv alt for meget for energi og glemmer at koble fra, som derved resultere i at jeg tit flekser mellem min fridag på jobbet og det vil jeg gerne undgå. Arbejder 4 dage om ugen, og har altid en fridag. Medmindre jeg glipper en dag, så arbejder jeg om onsdagen som er min såkaldte fridag.

Ikke at det skal gå helt over i en detaljeret beskrivelse af mit liv ligenu, så kom det åbenbart af sig selv da jeg begyndte at skrive. Det beklager jeg! ;D haha..well, Sh*t happens. Jeg blev 27 her i januar, og jeg fik desværre ikke overskud til at skrive en blog i tide eller inden for den tidsramme jeg skrev i forumet, det er hvad der sker når jeg har svært ved at finde balancen og glemmer at slappe af, så der ER overskud til at gøre diverse andre ting.

Jeg fik nogle ganske gode og praktiske gaver, af både venner/familie. Blev fejret af familien (mine forældre, søster og hendes kæreste) med god mad d. 20 januar, og holdte fest for de nærmste venner d. 24. Det var bare dejligt, er glad for de gad at komme og lytte til god musik, snakke og drikke lidt :) jeg drak dog ikke andet end sodavand, for alkohol siger mig intet og har ikke gjort det i årevis. Det gør bare ingen nytte for mig, så derfor drikker jeg ikke. Er en enspænder det meste af tiden og er ikke til de sociale selskaber, derfor drikkeri aldrig kommer på tale mere.

Udover jeg har fokus på gaming (som det ikke skal handle om i denne omgang) så skal jeg lære at koble fra i hjemmet, selvom jeg gerne hjælper lidt til. Skal have mere energi til jobbet, og så prioritere tingene noget bedre så jeg ikke dræner mig selv for så meget energi og glemmer mig selv at det ender galt. Venter også på psykolog samtaler, for at have en at snakke med omkring tingene og holde fokuset. Har ikke taget det alvorligt før nu.

Vil oprette et nyt blog indlæg når jeg engang finder overskuddet igen, med mere gaming info :P ses i forumet!

/Rechain
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her