lassefar's blog
09-06-2011 - 17:54

Hård dag i 9400..

Hej allesammen..

Det er egentlig lang tid siden jeg har blogget, men sådan som min dag er forløbet er jeg nød til at komme af med noget af det..

Min dag startede som den plejer. Stod op 06:20 og gjorde mig klar til job. På vej ned til bussen kommer jeg så i tanke om at det er dagen hvor min svoger skal have svar på nogle blodprøver han har fået taget..Og ja tiden går og man tænker egentlig ikke så meget over det mere.. Klokken bliver godt 13:00. Tænkte så lige jeg ville ringe til min søster og hører hvordan det lige var med de prøver der...Det viser sig så at min svoger har fået konstateret kræft i blæren. Det var sgu lige en kold spand vand lige i hovedet der.. Jeg bryder sgu lidt sammen lige der.. Har heldigvis nogle gode kollegaer som er pisse flinke og forstående. Jeg snakkede med min chef og fik lov at tage hjem. Havde efterhånden osse tudet i 30 min der...Har så snakket med min søster og svoger nu. Han skal så have opereret blæren væk, og så tager de et stykke af hans tyktarm og ser om de kan lave en ny blære til ham. Lykkedes det ikke skal han have en stomi pose.Lægerne siger så at når han er opereret så er han 100 % rask, blæren var det "eneste" der var sygt..

Men fuck en dag jeg har haft. Kraft er sgu noget af det ondeste i verden, og man ønsker det ikke til sin værste fjende.Mit humør er blevet lidt bedre siden man lige fik snakket det igennem. Han tager det selv helt roligt.Krydser alt jeg har for at det går godt.. Min familie betyder ALT for mig..

Tak fordi i gad ligge øre til min ikke så positive blog..

Ha´ en god aften.. Game On :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her