Kehaan's blog
30-06-2012 - 09:03

Reality TV serier

Reality TV serier

Jeg må indrømme at jeg altid har været bidt af reality serier. Det hele startede med Robinson på TV3, og har siden udviklet sig. Enten er det køb/salg TV serier, eller også er det mest overlevelsesserier jeg er til.

Jeg vil her komme med nogle af de serier som jeg bedst kan lide (i vilkårlig rækkefølge) af udenlandsk oprindelse.

Pawn Stars - Er en amerikansk TV serie, som følger livet i en familieejet pantebutik. Her kommer folk ind, for enten at pante eller sælge deres ting. Typisk får de hjælp fra eksperter når de ikke helt ved hvad en ting er værd. Serien er pt i 5 sæsoner.

http://www.history.com/shows/pawn-stars


River Cottage - Her følger man Hugh Fearnley-Whittingstall som flytter fra byen, ud til et lille sted på landet. Her går han fra at leve af fabriksmad til sundtmad som han selv dyrker. Man følger livet i den lille by, samt de mennesker han nu en gang besøger. Han går desuden på markeder hvor han sælger ud af hans grønsager og mad.

Serien kan ses på DR. Første sæson hedder Escape to River Cottage 

http://en.wikipedia.org/wiki/Escape_to_River_Cottage


The Colony - Er en reality serie fra Discovery Channel. Serien handler om en simuleret apocalyptisk verden, hvor 10 personer med hver deres færdigheder skal overleve den opsatte verden. Her skal de finde mad, kæmpe mod fjender, bygge deres hus og lave forsvar og meget mere. Serien er pt på 2 sæsoner, men en tredje er på vej.

http://www.discovery.dk/thecolony
 
Out of The wild - Handler om nogle personer som skal gå fra punkt A til punkt B i Alaska ødemark. Her skal de prøve at overleve. Hver person har dog en GPS på sig, og kan til en hver tid trykke på den og en regningshelikopter vil hente dem, og de er herved ude af programmet. Der er ingen præmie, men kun den personlig sejre over at havde klaret udfordringen.

http://www.imdb.com/title/tt1422378/

BBC Louis Theroux - Louis Theroux høre egentlig ikke under reality TV serier, men mere dokumentarer. Louis er journalist, og møder mange forskellige personer. Hans Weird Weekends kan især anbefales. Han minder lidt om den engelske version af Danmark ifølge Bubber. I disse afsnit lever Louis også hos nogle personer i et stykke tid. Blandt andet nazister, er i et fængsel kun for pædofile, og meget mere.

http://en.wikipedia.org/wiki/Louis_Theroux

Storage Wars - I USA er der store områder med skabe man kan leje. Lidt lige som kældrerum. Men når ejeren ikke har betalt, så ejer stedet ejendelene og sælger dem herved til højestbyende ved auktioner. En gruppe mennesker lever af dette, og køber skabene for eventuelt at finde noget som er mere værd.

http://www.aetv.com/storage-wars/

Solitary - Solitary er et program hvor en gruppe mennesker bliver lukket ind i et lille rum for dem selv. De kan ikke se deres udfordrende, eller snakke med andre. Her skal de forsøge at klare nogle udfordringer, og den sidste som bliver tilbage har vundet 50.000 dollars. Programmet bygger meget på de pyskiske pres som deltagerne lider under, af at føle sig som en forsøgsrotte.

http://en.wikipedia.org/wiki/Solitary_(TV_series)


________________________________

Her var nogle af de serier, som jeg rigtig godt kan lide. Hvis nogle har andre forslag, eller kommentarer så er i meget velkommen til at ligge en besked.

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her