kaizer's blog
29-09-2008 - 00:37

Endnu et vægtproblem.

Lidt i stil med nogle af Da_Senzai's seneste indlæg har jeg også et vægtproblem; dog af en lidt anden karakter: Jeg er for tynd og kan ikke tage på.

Jeg har gennem de sidste 2 år tabt mig, og har i lige så lang tid forsøgt at tage på, men det har til min store overraskelse vist sig forgæves. De sidste 3-4 måneder er det dog gået lidt for stærkt med vægttabet, idet der er røget 4-5 kg. af.

Jeg har en meget stor appetit. Jeg tager altid mindst to gange; og nogle gange bliver det også til en 3. gang. Jeg spiser kage mindst et par gange om dagen, og siger aldrig nej til noget med flødeskum. Lidt slik og sodavand bliver det også til; dog mest i weekenderne. Det er til venner, bekendte og kollegers konstante forbavselse at se mig indtage 7-9 stykke højt belagt smørrebrød. Især når de kun kan klare 2-4 stykker.

Jeg har et ret fysisk krævende job, hvor jeg daglig løfter 4-10 ton, og jeg formoder jeg brænder en del energi af i forbindelse med det. Jeg er ikke fysisk aktiv ud over det. Jeg dyrker ikke noget sport eller lign. Ej heller ejer jeg en cykel.

Jeg fejler ikke noget, ud over at jeg ofte har problemer med min ryg og nakke. Det er direkte forårsaget af min svigtende kampvægt, da de relativt få kilo (pt. 81,2) er alt for lidt til mine 198 cm.

Det er netop det, der er problemet. Da jeg vejede mere, havde jeg langt færre problemer med min ryg. Der var større muskler til at holde den lange ryg i skak, og det er voldsomt irriterende hele tiden at skulle passe ekstra meget på den, og så alligevel skulle bruge penge på en kiropraktor.  

Jeg formodet jeg nok bare har et højt stofskifte, og regnede faktisk med jeg havde nået min normalvægt ved 86-87 kg., da jeg var stationær der i flere måneder. Men så gik det desværre nedad igen.

Min læge anbefalede mig at jeg skulle kigge nærmere på en slags proteinpulver, og da jeg ikke kendte noget til det forhørte jeg mig i et forum af en slags jeg aldrig har været i før. Jeg husker ikke hvad det hed, men jeg så hurtigt at det nok ikke var det rette sted at spøge, da en del af brugernes avatar'er var trimmede og muskuløse folk. De havde dog et sub fora hvor der kunne diskutere kosttilskud og. lign. Så jeg prøvede lykken og oprettede en tråd lidt i stil med det jeg har skrevet her; blot en del kortere. 

Det var dog ret tydeligt at se på de svar jeg fik, at det forum jeg var endt i, var beregnet til fitnessfanatikere og selvudråbte helseguru'er. De mente jeg skulle til at spise sundt, droppe kagen og ellers leve efter rådet: 6 stykker frugt om dagen. Det mente jeg ikke jeg kunne bruge til ret meget , da de råd efter min mening kun kan bruges hvis man er interesseret i at tabe sig.

Jeg forsøgte at udbygge min historie, men der kom ingen yderligere svar, og tråden døde hurtigt hen. 

Så nu står jeg her...Stort set tyndere end nogen sinde og frygter nu endnu mere vægt tab, med kiropraktorregninger og evt. en sygemelding en gang i mellem til følge.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her