Genford's blog
08-12-2006 - 23:34

Live profiler i USA & KINA

Jeg har lige læst om nogen som prøver at lave Live acc. til det amerikanske Live, for at kunne downloade, de ting der ligger på Usa live marketplace...

Jeg har ikke fundet ud af om det virker endnu, men jeg har lavet to nye profiller til min xbox (Xbox live profil). En der hedder genfordsonintheus, og som har adr. i Texas.

Da jeg skulle oprette min Email på Hotmail.com, skulle jeg angive mit post nummer.
Jeg fandt det her på denne side: http://www.mongabay.com/igapo/zip_codes/TX.htm

Da jeg kom så langt som til at lave min profil på min Xbox, gik jeg ind på http://www.xbox.com/en-US/ og oprettede min xbox profil. Den er nu fra Usa.

Dernæst prøvede jeg med at lave en der var fra Kina. Jeg lavede en ny Hotmail adr. med navnet genfordsoninkin (Det bliver også min live profil) jeg lavede det samme nummer som med den første, dod er jeg nu fra Kina, Mit postnummer fandt jeg her: http://www.codeposte.com/china_area_code.html

Så er den også klar, og jeg skulle nu til at oprette mig som bruer på Xbox.com, jeg gik dog denne gang ind på siden der hedder: http://www.xbox.com/zh-HK/ det kan godt være lidt svært at finde ud af hvad der står, men hvis du laver begge profiller på samme tid, kan du jp læse det der står på eng. og bruge det til at se hvad der stå på den side fra Kina.

Jeg venter nu bare på at komme i gang med at uploade mine to nye profiller til min Xbox, og se hvad der sker, og om jeg kan komme inde på de to nye Live marketplace.

Skulle det ske at en af jer der læser dette, ved at det virker, men at den måde jeg har brugt ikke gør, så må i meget gerne skrive hvordan i har gjort det.

Der vil under tiden kommer flere Blog, om ting jeg har prøvet eller ting jeg ved ikke virker....

Hilsen G.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her