Effix's blog
15-09-2007 - 14:34

Årrh jarh hhvaaad!?

Så så man lige at jeg man fik fingrene i en key til CoD4 beta! det er fløjtme et nice spil.. og endeligt et spil i serien som ikke hænger sig i WWII, men istedet modern warfare. Det var også på tide nu er det jo det 8. spil i CoD rækken.

Gameplayet i spillet er nice det er for cool at man kan få support fra Gunsphips og indkalde airstrikes i multiplayer. Det skulle også blive muligt at være AC-130 Gunner i singleplayer samt Pilot i en Cobra helicopter i visse missioner.
En anden dejlig fornyelse er de nye moderne våben med feinsmecker tilbehør som reddot sight, en skøøn lille handy M203 grenadelauncher, IR laser pointer, NV goggles eller et Javelin Anti-tank missil.

Multiplayer delen som jo "desværre" er det eneste man får lov at prøve i BETA udgaven er lækker! længe siden jeg har spillet et spil hvor multiplayer delen har virket så vel afbalanceret, man har ikke på fornemmelsen at der er en bestemt type våben der dominere hele spillet ( som man f.eks havde i CS...skide AWP ludere..).
Dette skyldes tildels nok CoD4's Class system med 5preset classes med standard våben pakker og perks. Udover de 5presets kan man så lave sine egne 5custom classes med sine egne valg af våben og tilbehør samt perks....nice!
I starten er det meste af dette låst men man får adgang til det når man stiger i XP.

Hvad er der så sejt ved dette spil:
Pros:
Ikke et WWII spil.
Man stiger i Ranker i takt med XP
Challenges
Brugerdefineret player classes
Tæskelækker grafik med effekter som: DoF, Bloom, dynamic shadows, dynamic lighting.
Lækker physics engine.

Cons:
BETA - gider ikke vente på det vil spille den færdige udgave NU! :D venter spændt op den 5. nov.
Det er lidt for let at skyde igennem visse typer for vægge
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her