Ceerial's blog
09-01-2009 - 18:47
23-12-2008 - 20:32

Santa gets Gears chainsawdomized

såvidt jeg kan forstå er der ikke en Jokes, Platheder... tråd længere?, Syntes lige folk skulle se den her video ;)

12-10-2008 - 11:24

Soulja Boy calls out Xbox Live gamers !

vi er officielt blevet udfordret af verdens største retard, that's right!den her video fejler bare for hårdt :D
30-09-2008 - 20:44

Kørekort = Theori prøve imorgen, oh noes!

Jeg har været så heldig at få min kørekort undervising gratis af min uddannelse/læreplads. Så lige pt. jeg er på et skole forløb hvor jeg udelukkende har kørekort theori/timer hverdag, plus jeg får lån for det, jeg kan jo næsten ikke være bekendt og brokke mig.
 
Men der er lige et problem, og det er at jeg kun for én chance for at klare det, ellers må jeg selv ud og betale for et kørekort og jeg kan heller ikke lige forstille mig at min læreplads bliver alt for glade hvis jeg dumper, så jeg er lidt nervøs her inden jeg skal til theori prøve imorgen 10.30.

til jer der har kørekort, hvordan havde i det inden i skulle op til prøve? Troede i at i kunne klare det eller ikke klare det, personligt syntes jeg selv jeg har gjort stort alt jeg kunne for at være foreberedt men jeg er stadig lidt i tvivl om hvor jeg står henne, har i evt. nogle gode råd man kan tage med sig :)

25-04-2008 - 21:42

GTA IV: Niko Trailer

ny og meget stemningsfuld trailer:indtil videre lader det til at GTA IV har en meget dyb historie at fortælle, hvilket er et kæmpe plus for mig

håber rigtigt meget at historien bliver "filmisk" og en lille smule mørkere end de gamle spil (selvfølgelig stadigvæk med lidt tilsat rockstar's humor)

hvad med jer, hvordan ser i helst at GTA IV's historie/stemning bliver?

Følg Xboxlife her