BulbaSaw's blog
09-04-2012 - 03:26

Battlefield noob

Lige en lille 'rant' om mig i Battlefield 3, hvis du ikke har lyst til at læse det så vær sød at gå ned til 'Spørgsmål' hvor jeg stiller et par spørgsmål omkring spillet som du måske kan svare på.

Nu har jeg haft Battlefield 3 i et par dage og nu ville skrive jeg lige hvordan jeg har oplevet spillet også har jeg et par spørgsmål da det ikke går lige som forventet.

Det skal siges at jeg har lavet et indlæg i forummet (http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?f=1&t=82165) hvor jeg spørg om hjælp vedrørende Battlefield 3.

Jeg har altid spillet Call of duty når det handler om FPS spil. Jeg kan lide det hurtige spil COD har og sådan set bare den gode arkade fornemmelse spillet har. Så at starte med BF3 var noget helt helt nyt. 
Jeg har aldrig spillet i BF spil før. Spillede kun BF: Bad Company 2, en smule og Battlefield 2 et kvaters tid på en netcafé.

En ting som jeg ekstremt hurtigt lagde mærke til var rekylen på våbene. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om alle våbenene er sådan eller om der er et 'attachment' der måske reducere det en smule, men rekylen er meget værre end i COD.
Men jeg har altid godt kun lide at snipe så efter jeg ikke havde så godt held med assaultriffle's vdr. rekyl,
tænkte jeg at en sniper lige er noget for mig. og det er det sådan set også.

I indlægget i forummet fik jeg at vide at spillet ville blive sjovere hvis man spillede med nogle mates, det har jeg ikke fået gjordt i nu (I må meget gerne adde mig; BulbaSaw).

Jeg prøvede at sætte mig ind i et fly for det kunne jeg være at jeg måske kunne få mig at par kills fra luften, men det gik ikke så godt da jeg med flyet kørte ind i en palme og dræbte migselv -_-


Spørgsmål:
 
De her spørgsmål er måske meget åbenlyse for jer, og jeg er sikker på at jeg nok deler nogle 'facepalms' ud med de her (måske) meget dumme spørgsmål.


 • Jeg har lagt mærke til at jeg nogle gange fra match til match skifter våben i de forskellige 'kits'. Er der forskellige våben fra map til map eller kommer det an på hvilket hold man er på?
 • Hvilket kit er lettest at bruge til at starte med? og hvilket kit ranker hurtigst op?
 • Spurgte også om det her i mit indlæg, men har du nogle generale tips&tricks for en BF3 begynder?


 • Skal jeg bare holde mig væk fra fly og helikoptere? Hvordan lærte i at bruge dem? Er der evt. en Fly/heli mission hvor man lærer det?


  Håber du kan svare på nogle af spørgsmålene.

  Du må undskylde for stave- og trykfejl, skrev det en smule hurtigt, og jeg er klar over at jeg springer lidt rundt i riden i første tekst (:
  Del denne artikel:
  Kommentarer
  Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
  Xboxlife Blog
  Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
  Arkiv Kategorier
  Følg Xboxlife her