BlakByte's blog
22-12-2009 - 19:43

ÅRETS LORTE SPIL


Nu er jeg sikker på at mange af jer (fags) inde på xboxlife, som ikke fatter mere end hvad der er en meter foran jer, er vilde med det spil. Det er selvfølgelig også klart når man er forvirret og bruger en konsol som gaming platform (Når man er så dum så er konsekvenserne jo selvfølgelig også at man godt kan lide lorte spil). Jeg ville kort og godt i dette indlæg forklare jer, hvorfor jeg synes at COD:MW2 er et lorte spil.Plot, story osv:

Først og fremmest burde Call of Duty aldrig nogensinde have været 'Modern Warfare'. Hele serien startede ud med at være WW2 og sådan burde det forsætte at være, da IW jo er fuldkommen idioter til at finde på historier der ikke er latterlige. I mean... Så dybt forvirrende som plottet nu er i MW2 så har jeg forstået det sådan at en CIA agent er undercover med a bunch of russkiez hvor de så nakker en masse civile og de får det til at se ud somom det var amerikanere der stod bag og så angreber Rusland så USA som jo nærmest bryder ud i det som den kolde krig kunne have blevet... Åndssvagt.. og ikke for at glemme den backstabbing general der, i mean what the fuck? Jeg kunne finde på en bedre historie med mit røvhul. Desuden er det også pisse irrterende at næsten alle de characters man styre i singleplayeren får en eller anden ynkelig død, hvor man er fuldkommen hjælpeløs. Fx. der hvor ham CIA gutten bliver skudt i lufthavnen, hvor man bliver brændt levende, THE LIST GOES ON.


The end of USA... It all makes sense.

 

Gameplay og grafik:
Lige så fucking kedeligt som i de tidligere CoD's.. Det var sgu grineren nok indtil i 2'eren. De burde finde på noget nyt end det at hoppe rundt og ham plet mens man er i luften og scoper. Idiotisk. Recoil findes heller ikke ligefrem i det spil, hvilket folk især nyder i multiplayeren. Det med at tage sigte gør man ikke, man skyder bare fra 'the hip' og så rammer man sgu nok. Grafikken kan man jo sige så meget om, den er såmænd ok, men stadigvæk alt for steneren i tanken om hvor mange penge de har fået ud af det lort. Intet revolutionerende der på nogen måde. Det minder utrolig meget om Call of Duty 2 på mange punkter. Det gælder selvfølgelig både MW1 og MW2. Steneren. *yawn*´


Læg mærke til de fantastiske skygger! Revolutionary!

Multiplayeren:
Nu spiller jeg ikke selv xbox særlig meget, men tilgengæld pc.. Og trods jeg heldigvis aldrig brugte penge på det her spil, så har jeg spillet den online, og det var da ganske forfærdeligt. Jeg ved godt at på xbox, generelt konsoller, der har man ikke de samme slags 'communities' (udover en åndssvag dingbat hjemmeside som xboxlife) som man har på PC. Man bliver bare smidt ind i et rum med nogle andre spassere og så kan man ellers rende lidt rundt og skyde hinanden, uden nogen form for kommunikation, udover whine. Dette er naturligvist fint for den gennemsnitlige xbox gamer, da det eneste de tænker på, er at komme i bukserne over achivements, ect.

Men på PC er denne multiplayer en skændsel for PC gaming, da PC gamere har det med at hygge sig med andre i clanwars, eller joine den samme server ofte hvor man så kender folk.. Dette findes ikke i xbox gamernes verden, og det skulle vi PC gamere da også lige nyde noget af... Forstår ikke hvorfor de ikke gjorde ligesom med MW1.. Det fungerede da fint... Utroligt.


Idiot system

Andet:
Nu har det hele indtil videre jo været pænt negativt, og vil da også indrømme der er noget jeg synes er lidt cool ved MW2. Nemlig:Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her