BIA DK's blog
19-03-2008 - 21:15

Race Driver: GRID - Boxart og ny eksklusiv trailer

Gametrailers.com har frigivet en ny eksklusiv trailer: Smashing trailer
Ingen tvivl om, at det ser vildt godt ud! Man må håbe at gameplay følger med. Det finder vi forhåbentlig ud af i starten af maj, hvor en demo er planlagt til at havne på Xbox Live Marketplace.


15-03-2008 - 14:14

12 Hours of Sebring

Så er det blevet tid for årets første store styrkeprøve mellem Peugeot og Audi, når 12 timers løbet på Sebring i dag sætter ALMS sæsonen i gang.

Kristensen, Dindo og McNish stater lidt heldigt i pole position - Peugeot satte ellers den hurtigste tid, der dog blev annulleret på grund af uheld. Peugeot virker rigtig stærke i år, og vil sikkert give Audierne kamp til stregen, så det skal nok blive spændende. Også Magnussen er klar, og starter forrest i GT1 klassen.

Hvis man er interesseret i at følge løbet kan det ske på SPEED TV og TVU Networks. Der er også mulighed for at stille ind på Radio ALMS. Løbet starter 15.00 dansk tid.
25-02-2008 - 14:27

Circuit de la Sarthe på Xbox'en - endelig...

Til sommer er Codemasters på banen med Race Driver: GRID - og nu bliver det omsider muligt at drøne rundt på Circuit de la Sarthe (Le Mans banen). Der skulle endda være mulighed for at køre en fuld løbsdistance på 24 timer, hvis man orker det... Og uanset om løbet sættes til 24 timer eller 20 minutter, så vil det foregå med skift mellem nat og dag. Som stor Le Mans entutiast ser jeg meget frem til udgivelsen - så må vi håbe, at Codemasters får skruet en ordentlig racer sammen. Af andre baner kan nævnes Spa Francorchamps, Donnington, Nürburgring og Jarama foruden gadeløb i bl.a. San Francisco, Detroit og Tokyo.

Codemasters har frigivet én trailer indtil videre, og grafisk ser det jo fremragende ud (om det er PC, PS3 eller Xbox 360 udgave vides ikke).
Link til HD trailerHer er et par billeder fra la Sarthe, der stammer fra traileren.

Circuit de la Sarthe

Circuit de la Sarthe

Circuit de la Sarthe

Circuit de la Sarthe

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her